Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fortsättningskurs i aktiekunskap - skynda er att boka er plats

  Den 8 augusti anordnades en grundkurs i Aktiekunskap. Nu kommer äntligen fortsättningen!

  Under en fullspäckad dag kommer vi bland annat gå igenom teknisk- och fundamentalanalys samt vad det innebär. Vi kommer även gå igenom Optioner/Terminer, Warranter, Mini-futures, Certifikat samt Råvaror & Valuta.

  Slutligen kommer vi kolla på färdiga strategier ni kan använda er av direkt i eran aktiehandel. Kursen hålls av Alexander Gustafsson, professionell utbildare med mer än 1000 utbildningar i bagaget.

  Ni behöver absolut ej ha gått grundkursen för att gå denna kurs men ni bör vara lite bekanta med värdepappersmarknaden samt ha ett stort intresse för aktier och dess fantastiska värld.

  Vi behöver er betalning senast 10 februari. Om ni ej avbokar er plats senast 24 h innan eventet kommer vi debitera er 250 kr. Detta gör vi enbart för att ni ska komma ihåg att avboka så att personer på en ev. väntelista får er plats.

  Schema för dagen

  9.30

  Registrering av deltagarna samt fika. Utbildningen sker i Volvosalen på Handelshögskolan, Vasagatan 1. Skyltar kommer finnas för vägledning till rätt lokal i skolan. Tänk på att utblidningen inte börjar förrän 10.00 så kom helst inte före 9.30. Annars får ni vänta länge på utbildningens start. 

   

  10.00-12.30

  Undervisningsmoment 1. Under dessa 2,5 timmar kommer även en kortare bensträckare finnas. Dator är ej nödvändigt men ni får gärna ha med er detta. Tänk dock på att laddningsmöjligheterna är begränsade i lokalen och alla kan inte ladda samtidigt. Så kom med fullt batteri så blir det enklare för alla. 

   

  12.30-13.30

  Lunch.

  Denna lunch serveras i nära anslutning till Handelshögskolan. 

  13.30-16.00

  Undervisningsmoment 2. Under detta moment kommer även bensträckare finnas inlagt. 

   

  16.00

  Avslutning och avtackning. 

   

  16.01

  After School på restaurang Muchacho. Den perfekta avslutningen på en intensiv utbildningsdag där ni får möjligheten att diskutera igenom hela dagen och allt ni har lärt er med varandra och med oss från ledningsgruppen Aktiespararna Hisingen.

   

  Vid eventuella frågor kontakta Johan Olsson, 0706037460 eller hisingen.aktiespararna@gmail.com 

   

  Mer om Alexander Gustafsson: 

  Alexander är utbildare på samtliga nivåer. Med över 500 föreläsningar i bagaget runt om i landet så brinner Alexander för att sprida kunskap och sätta en bra miljö för inlärning.

  Alexander har både SwedSec Specialist och SwedSec Rådgivare samt över 5 års erfarenhet av utbildning inom finansiella produkter och sparande. Läs mer om Alexander här (länk till denna sida: https://www.linkedin.com/in/GustafssonAlexander)

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.