Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Framtidsfeministen i ett samarbete med Unga Aktiespararna

  ”Ägande är makt och avkastning” Kom igång med ditt sparande och investerande på börsen!

  Unga Aktiesparare tillsammans med Aktiespararna i Norrköping välkomnar er till en spännande föreläsning med sparprofilen Sandra Bourbon, grundare av Framtidsfeministen. Sandra kommer ge er en crash course för att komma igång på börsen och berättar hur hon väljer ut jämställda bolag till aktieportföljen för att generera en bättre avkastning. 

  Unga Aktiesparare och Swedbank har presenterat en rapport om unga och privatekonomi där det framgår att 40% av unga tjejer tycker de har för dålig kunskap om privatekenomi där samma siffra hos killar är 25%. Därför vill vi rikta ett extra stort välkomnande till tjejer att ta del av föreläsningen för att minska kunskapsklyftorna mellan tjejer och killar. 

  Efter föreläsningen bjuder vi in våra kvinnliga deltagare från föreläsningen till ett tjejexklusivtevenemang där vi samlas för att diskutera föreläsningen, tankar, idéer, sparande och investeringar på börsen i allmänhet. Plats för detta kommer meddelas inom kort.

  Inga förkunskaper krävs!

  Eventet kostar 20 kr men är gratis för medlemmar i UA och Aktiespararna.

  När kapaciteten för eventet är uppnått kommer vi meddela att vi har stängt anmälan. Icke-medlemmar som anmäler sig kommer ses som anmälda till föresläsningen tills dess att anmälan stänger när vi har fyllt alla platser.

  Anmälan till UA    https://www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter/framtidsfeministen

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.