Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Frukostmöte i samband med Cyber North är inställt på grund av sjukdom den 27 februari 2020. Inbjudan till Återträff i april istället.

  Frukostmötet planerat av lokalavd. Boden i samband med Cyber North är inställt på grund av sjukdom. Anmälda är informerade. Anmälningar till eventet Cyber North kan fortfarande ske via LTUs hemsida, (sök under kalendarium), så länge anmälan är öppen.

  Tidigare anmälda till Frukostmötet har uttryckt önskemål om en Återträff.

  Informationsmöte 21 februari klockan 13.00. Anmälda informerade.

  Lokalavdelningen bjuder därför in till en Återträff med Aktielunch i april istället för det inställda Frukostmötet. Intresseanmälan från de tidigare anmälda gällande Återträffen har noterats av lokalavdelningen. Anmälda kommer att kontaktas med information om arrangemanget i april månad. Lunchen kommer att äga rum på en central restaurang i Boden. Förtäring under lunchen inköps och betalas individuellt av deltagarna. Kostnad uppskattas till ca. 150 kronor per person, men inköp sker helt enligt eget val.

  Inga ytterligare anmälningar kan mottagas.

  Vi diskuterar som  tidigare planerats temat "Säkerhetsbolag på börsen" under Aktielunchen.

  Har ni som är antecknade på anmälningslistan frågor eller tvingas ni lämna återbud, hör av er till mail-adress kagkonsult@telia.com

  Välkomna!

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.