Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Frukostmötet inställt pga sjukdom! Vi genomför föreläsning som planerat.Tjejträff. Frukostmöte. Aktiesparklubbar och Aktieinvest är dagens tema.

  Mer information och lokal meddelas anmälda. Obligatorisk anmälan senast 180501. Öppet endast för kvinnliga deltagare. Kostnad avser förtäring, som inköps individuellt. Anmälan med kontaktuppgift sker till mail kagkonsult@telia.com Mötets tema ekonomi.

  Anmälan stängd i förtid eftersom fler personer inte kan beredas plats på restaurangen vid just detta tillfälle. Vi återkommer med datum för ännu ett Frukostmöte efter sommaren. Alla är välkomna på en ny träff då, planeringen fortsätter när det gäller våra resor i tjejgruppen under hösten. Nästa träff kommer att presenteras i augusti 2018 på hemsidan. Vi kommer också att kontakta alla som deltar i diskussionsgruppen individuellt.

  Vi hoppas även ha möjlighet att anordna en introduktion till Teknisk analys med en webbpresentation efter frukostmötet. Lokal för detta meddelas anmälda.

  Presentationen/ föreläsningen kommer att äga rum 1000-1100. Man kan delta enbart i denna om man önskar. Kontakta via mail till kagkonsult@telia.com för detaljer kring arrangemanget.

  Anmälda deltagare är informerade om förändringar i programmet pga. sjukdom. Inga nya anmälningar kan ske.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.