Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fullbokad-Praktisk användning av Hitta kursvinnare

  På allmän begäran presenterar nu Aktiespararna en kursdag med fokus på praktisk användning av analysprogrammet Hitta kursvinnare. Ta med dig en egen dator och lär dig att göra riktigt bra aktieaffärer. Du kommer att få göra flera olika övningar i programmets samtliga delar.

  Hitta kursvinnare har glatt många användare genom åren som ett utmärkt hjälpmedel på den växande aktiemarknaden. En del användare har dock svårt att komma igång, och därför erbjuder vi nu den här kursen. Övning ger ju som bekant färdighet.

  På kursen får du inte bara lära dig teori om hur du blir en framgångsrik aktiesparare, utan du får lära dig i praktiken hur det går till. Detta genom att du själv klickar dig runt i programmet under kompetent ledning.

  Kursen vänder sig framför allt till dig som är bekant med Hitta Kursvinnare och teknisk analys, och som vill lära dig snabbt och enkelt hur du praktiskt kan göra dina egna analyser.

  På kursen ägnar vi oss bland annat åt:

  • Hur du analyserar fundamentalt respektive tekniskt
  • Hur du letar reda på intressanta aktier med screeningmodulerna
  • Ritverktygen och hur du ritar trendlinjer
  • Hur du hittar köp- och säljsignaler
  • Många indikatorer
  • Hur du bäst ställer in olika inställningar
  • Olika handelstekniker
  • Stoploss
  • Många praktiska övningar i alla moment

  Lärare för kursen är Peter Hultqvist, som har arbetat med teknisk analys i 30 år och som varit lärare i Hitta Kursvinnare under flera år i Göteborg. Peter har bland annat arbetat på Carnegie, Trygg Hansa, Inter Ikea i Bryssel och på Swedbank. 

  Kursen hålls lördagen den 10 februari i Lund. Kurslokal Komvux. Starttid är 9.00 och kursen beräknas pågå till cirka 17.00. Tid för att äta medhavd lunch mellan 12.00-12.30.

  Antalet platser är begränsat, men samtidigt krävs ett visst antal anmälda för att kursen ska bli av. OBS Går ej att anmäla sig, då kursen är fullbokad. Anmäl dig på formuläret, som du kommer till genom att klicka på länken nedan. Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats om du får förhinder.

  Anmälan och mera uppdaterad information se http://old.aktiespararna.se/hkpraktisklund 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.