Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fullbokat! AuAg Fonder och Axelssons Familjejuridik med Framtidsfullmakt & Testamente 27/2

  Sveriges kanske mest riskfyllda fond – kommer på besök! Samt en välkänd Kungälvsprofil Jan-Erik Axelsson och kollegan Ditte Aldeman som informerar om framtidsfullmakt och testamente.

  Eric Strand startade sommaren 2019 det egna varumärket AuAg Fonder. Den första fonden AuAg Silver Bullet är ”live” sedan november 2019 och har efter knappt tre månader över 2700 investerare på Avanza och Nordnet. Silver är både en monetär ädelmetall och en high-tech metall som är oumbärlig i vårt nuvarande och ännu mer framtida gröna samhälle.

  Eric pratar gärna om Centralbanker, skulder, banksystemet och såklart ädelmetaller! Vad är risk och hur positionerar man sig för 20-talet med en portfölj som har innehav med låg korrelation…

  Passa på att se och lyssna lite på Eric innan: https://www.auagfonder.se/media

  Framtidsfullmakt & Testamente

  Vad är en framtidsfullmakt och kan man skriva den själv?

  Sedan den 1 juli 2017 är det möjligt att upprätta en framtidsfullmakt som blir giltig vid en framtida tidpunkt när du som fullmaktsgivare inte längre är kapabel att fatta egna beslut på grund av fysisk eller psykisk sjukdom. Framtidsfullmakten kan vara ett alternativ till att utse god man eller förvaltare. En framtidsfullmakt kan gälla både personliga och ekonomiska angelägenheter och omfatta exempelvis bankärenden och försäljning av både fast och lös egendom.

  Varför ska man ha ett testamente och vad bör man tänka på?

  Jan-Erik Axelsson och Ditte Aldeman från Axelssons Familjejuridik informerar om och förklarar juridiken kring famtidsfullmakt och testamente. Vi får också möjlighet att ställa lite frågor. Kvällens erbjudande är 10% rabatt på framtidsfullmakt och/eller testamente om man bokar in sig på plats.

  http://axelssonsfamiljejuridik.se/

  Vi serverar smörgås med kaffe/te i pausen och avslutar kvällen med ett boklotteri. Som medlem i Unga Aktiesparare går du gratis på våra träffar. Max 85 pers. Kontant betalning. Tag med medlemskortet. Anmälan senast 25/2 helst via anmälningsformuläret. Vid sen anmälan/avanmälan ring Mona 070-234 56 55 eller Lennart 070-742 73 51.

  Obs! Extra viktigt att du avanmäler dig om du får förhinder till denna träffen, eftersom det är fullbokat, så kan någon annan få din plats.

  Varmt välkomna!
  Aktiespararna Kungälv/Ale

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.