Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fullbokat! Cybersäkerhet - seminariedag och minimässa med lokala företag på Luleå tekniska universitet 20 april 2018. Aktiecafe.

  Cybersäkerhet och digitalisering. Seminarium och minimässa med lokala företag under en dag på Luleå tekniska universitet. Obligatorisk anmälan senast 180330. Se hemsidan för Luleå tekniska universitet och kalendarium. Kostnadsfritt. Förtäring ingår.

  Digitaliseringen innebär stora möjligheter för företag, organisationer och myndigheter, men också risker och hot. Cyberattacker är en realitet, hur kan vi skydda oss mot digitala hot i framtiden? Minimässa anordnas med lokala företag inom cybersäkerhetsområdet. Se Luleå tekniska universitets hemsida under kalendarium för presentation av eventet och program. Kostnadsfritt och arrangören bjuder på förtäring. Obligatorisk anmälan till detta event senast 30 mars 2018. Begränsat antal platser och hög efterfrågan, så anmäl dig så snart som möjligt om du är intresserad. Om man anmält sig men uteblir utan att ha avanmält sitt deltagande senast 13 april debiteras en avgift på 500 kronor. Så avboka absolut senast 13 april om du för förhinder.

  Arrangörer är Luleå tekniska universitet, Luleå näringsliv och Luleå kommun.

  Kontaktperson vid frågor  och avanmälan är Susanne Lundblom via mail susanne.lundblom@lulea.se

  Se universitetets hemsida för övriga uppgifter, läs under kalendarium och aktuellt datum. Fullständigt program med presentation av föreläsare och tidangivelser  hittar du också på hemsidan.

  Dagen inleds med kaffe och mingel klockan 09.00. Lunch och Minimässa klockan 11.45-1300.

  Lokalavdelningen avslutar dagen med ett Aktiecafe klockan 1630 för intresserade. Lokal meddelas anmälda ( beror av vilka cafeer som är öppna på eftermiddagen i anslutning till campus LTU). Vid intresse att delta i aktiecafe-anmälan och kontakt via mail kagkonsult@telia.com senast 180310. Ange kontaktuppgifter så återkommer vi från lokalavdelningen med information. Förtäring under Aktiecafe inköps individuellt.

  Anmälan till Aktiecafe är nu stängd.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.