Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fullbokat! Vem vill inte ha en egen analytiker? Skicka in aktier du vill ha analyserade av Ingemar Carlsson senast 15 mars 2020. Exklusivt för medlemmar!

  Analytikern Ingemar Carlsson besöker Boden den 21 april. Nu kan du sända in önskemål gällande aktier från Large Cap som du vill att Ingemar skall analysera under Aktieträffen. Skicka in dina valda aktier via mail till kagkonsult@telia.com senast 200315.

  Beställ en Aktieanalys av dina egna utvalda aktier!

  Anmälan  är nu stängd i förtid. Vi kan inte ta emot fler önskemål när det gäller analys av aktier än det stora antal som redan inkommit!

  Skicka in dina önskemål senast 200315 klockan 18.00.

  Möjligheten att skicka in aktier som man vill ha analyserade under träffen i april är förbehållet medlemmar i Aktiespararna. Däremot är det öppet för alla att besöka Aktieträffen med Ingemar Carlsson i Boden under april månad. 

  Ange "Aktier 21 april" i ditt mail och kontaktuppgifter samt medlemsnummer.  Kom ihåg att de valda aktierna måste vara noterade på Large Cap-listan och att ditt mail måste vara skickat senast angivet datum. Large Cap bolag prioriteras eftersom dessa är mest lämpade för Teknisk analys med hänsyn till att en viss omsättning krävs i bolagen.

  Anländer många önskemål om aktier att analysera under Ingemars besök så kommer troligen ett urval  bestående av ett visst antal bolag att ske från föreläsarens sida, eftersom tiden är begränsad i samband med föreläsningen.

  Tidangivelsen på denna sida avser endast sista dag för att skicka in önskemål om analys av aktier. Träffen då analysen sker äger alltså rum i april månad.

  Skicka in dina önskemål så snart som möjligt! Vi sänder önskemålen om analys vidare till Ingemar löpande fram till anmälningstidens utgång.

  Vill du besöka föreläsningen med Ingemar Carlsson den 21 april, läs mer och anmäl dig under det aktuella datumet i april på vår lokala hemsida. Aktieträffen är öppen för alla och kostnadsfri, men anmälan krävs.

  Vi ses!

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.