Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fullsatt! Diskussionsgruppen för tjejer! Inbjudan till Aktiecafe och föreläsning på LTU 5 april 2018.

  Föreläsning "Fysikens tio största olösta gåtor" med professor Johan Hansson LTU. Lokal sal B 192. Aktiecafe inleds klockan 1100 i cafeet vid biblioteket. Kostnad för förtäring betalas individuellt. Temat för Aktiecafeet är "Börsutvecklingen 2018".

   OBS! Ändrade tider i sista stund på grund av bussförbindelser denna dag!

  Föreläsningen arrangerad av LTU är helt kostnadsfri. Föreläsningssalen är belägen på campus i B-huset, samma byggnad som biblioteket.

  Ingen anmälan krävs till föreläsningen. Se hemsidan för Luleå tekniska universitet för ytterligare information och detaljer.

  Vi samlas ca klockan 11.00 till Aktiecafe och föreläsning utanför Biblioteket. Anmälda kontaktas med information.

  Anmälan är obligatorisk till Aktiecafeet via mail till kagkonsult@telia.com senast 180310. Ingen efteranmälan. Vid få anmälda ställs aktiecafeet in,endast anmälda kommer att meddelas. Lokal kommer troligen att vara cafeet på våningen under biblioteket. Vi beslutar om lokal i samband med att vi träffas, så det kan ändras beroende på tillgång på platser. Lokal kommer att vara på campus.Tidig anmälan på grund av andra aktiviteter och bokningar.

  Med tanke på den kommande utbildningen om tillväxtföretag i april på LTU kommer vi också att genomföra en förberedande föreläsning om aktier och nyckeltal.

  Vi kommer att också samtala om börsens utveckling under våren 2018, och aktiemarknaden under kommande höst, samt den planerade utbildningen med resor till Umeå under hösten. Kostnad för förtäring i samband med Aktiecafeet uppskattas till ca 50-100 kronor per person, betalas individuellt.

  Deltagande kan ske enbart under föreläsningen arrangerad av LTU, då krävs ingen anmälan överhuvudtaget till lokalavdelningen. Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla intresserade.

  Anmälan till Aktiecafe är nu stängd.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.