Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fullsatt! Inbjudan till Investerarmötet 2 oktober på Scandic Klara, Hötorget!

  Inbjudan till Investerarmötet med Stenocare A/S, det första bolaget inom medicinsk cannabis att noteras i Europa!

  Den 2 oktober 2018, 17.45-19.30 arrangerar vi Investerarmötet tillsammans med Sedermera Fondkommission på Scandic Klara i Stockholm.

   I samband med STENOCARE A/S nyemission och planerade notering på Spotlight Stock Market kommer bolaget att informera om verksamheten och kommande framtidsplaner på Investerarmötet i Stockholm.

  STENOCARE A/S är unikt positionerat för att bli en marknadsledande aktör inom medicinsk cannabis i Danmark och en betydande leverantör i Europa. STENOCARE är den första aktören att ha påbörjat försäljning av importerade medicinska cannabisoljor i Danmark. Bolaget genomför nu en nyemission i syfte att finansiera uppbyggnad av en produktionsanläggning för odling och tillverkning av egna medicinska cannabisprodukter. 

  Planerad nyemission och notering på Spotlight Stock Market

  Tillsammans med Sedermera Fondkommission genomför bolaget nu en nyemission om högst cirka 18,6 MDKK inför planerad notering på Spotlight. Teckningstiden inleds den 24 september och avslutas den 9 oktober 2018. Mer information finns tillgänglig i det memorandum som publicerats på bolagets, Sedermera Fondkommissions, Gemstone Capitals och Spotlight Stock Markets respektive hemsidor. Teaser och anmälningssedel kommer att offentliggöras på ovanstående hemsidor när teckningstiden inleds. För mer information om STENOCARE, vänligen besök bolagets hemsida: www.stenocare.com.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.