Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Glöm inte börsen i hängmattan! Sommarens Aktietävling startar 2 juli 2022!

  Aktietävling sommaren 2022. Skicka en anmälan senast 220702 klockan 18.00, märkt "Aktietävling 220702" till mail-adress kagkonsult@telia.com. Tävlingen är öppen exklusivt för medlemmar i Bodenavdelningen. Anmälan öppnar i juni -22 och stängs 2 juli -22.

  Sommarens Aktietävling.

  Tävling exklusivt för medlemmar i Lokalavdelningen Boden.  Observera! Anmälan kommer att öppnas i juni månad och stängas den 2 juli 2022 klockan 18.00.

  Aktietävling under sommare 2022 där alla kan delta!

  Tävlingen startar lördagen den 2 juli 2022. Tävlingsreglerna är mycket enkla, gissa vad OMXS30 indexet har för värde lördagen den 27 augusti 2022 då tävlingen avslutas.

  Avläsning kommer att ske mot det värde som finns publicerat i tidningen Dagens industri den 27 augusti 2022 klockan 24.00. Vinnaren kommer att kontaktas efter detta datum, senast under september månad 2022. 

  Anmälan är obligatorisk och kan endast ske skriftligt via mail till kagkonsult@telia.com senast 220702 klockan 18.00. Ange "Aktietävling 220702" i din anmälan och det värde du antar att aktuellt index ovan noteras till på avslutningsdagen. Notera också ditt medlemsnummer och dina kontaktuppgifter, samt mail-adress så att vi kan höra av oss till dig efter tävlingens slut. En vinnare som har föreslagit ett värde på index som ligger närmast det avlästa aktuella värdet utses på avslutningsdagen den 27 augusti 2022. Vinnaren kontaktas personligen med information efter avslutad tävling, övriga deltagare kontaktas ej.

  Endast en anmälan per medlem kan ske till denna tävling, och anmälan får endast innehålla ett förslag när det gäller värdet på aktuellt aktieindex. Efteranmälan är inte möjligt.

  Tävlingen är öppen endast för medlemmar i Lokalavdelningen Boden.Tävlingsbidrag från de som inte är medlemmar eller inte angett sitt medlemsnummer så att medlemskap kan kontrolleras lämnas utan avseende. Bidrag från deltagare som angett ett medlemnummer som inte återfinns i Bodens Lokalavdelning lämnas också utan avseende.

  Deltagande förutsätter medlemskap i föreningen Aktiespararna och Lokalavdelningen Boden under hela tävlingstiden. Vinnare i Aktietävlingen kan endast utses bland deltagare som vid tävlingens avslutande är medlemmar i Lokalavdelningen i Boden.

  Alla medlemmar som deltagit bjuds in till en Återtäff med Aktiecafe i Lokalavdelningen under hösten 2022, där prisutdelning till vinnaren sker. Förutom pris till en vinnare så lottas tre tröstpriser ut till deltagare som är närvarande vid det Aktiecafe´ där priset delas ut.

  Observera att priser inte skickas per post till hemadress och inte kan hämtas av deltagarna eller dylikt. Prisudelning sker exklusivt vid Återträff / Aktiecafe´arrangerat av Lokalavdelningen i Boden. Där delas alltså priserna ut till vinnaren och tröstpriser delas ut till tre övriga deltagare och medlemmar som är närvarande vid mötet. Lokalavdelningen i Boden bjuder på fika vid Återträffen som är öppen för alla medlemmar, även de som inte deltagit i tävlingen.

   

  Lycka till med tävlingen hälsar Lokalavdelningen i Boden!