Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Grundkurs i aktie- och fondkunskap

  Lär dig spara i aktier och fonder. Nivån ligger mer på grundutbildning än avancerad kunskapsnivå. Alla är välkomna och vi riktar oss speciellt mot unga aktiesparare och intresserade som vill bli medlemmar och lära sig mer om aktier och aktiesparande

  Är du nybörjare när det gäller aktier och fonder och vill lära dig grunderna? Eller har du kanske hållit på med aktier en tid och känner att du vill fräscha upp kunskaperna inom området? Då är du varmt välkommen till denna kvällskurs som vi kommer att följa upp med fler utbildningstillfällen. Vi startar kvällen med en liten inspirationsföreläsning och fortsätter sedan med grundkurs i Aktie- och Fondkunskap.

  På kursen får du den kunskap som krävs för att du ska komma igång med ett långsiktigt och lönsamt sparande i aktier och fonder. Inga särskilda förkunskaper krävs och vi vänder oss till dig som vill eller redan börjat spara i enskilda aktier eller fonder. Kursen är gratis för Unga Aktiesparare och nya medlemmar under 28 år. Övriga medlemmar 50 kr och icke medlemmar 75 kr. Anmälan senast 25/9 helst via anmälningsformuläret eller till Lennart Lundberg 0707-427351.

  Smörgås med kaffe/te i pausen. Vi avslutar kvällen med lotteri. Max 80 pers. Tag med medlemskortet.

   

  OBS! Bjud gärna med vänner och bekanta som kan vara med intresserade av aktiesparande.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.