Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Grundkurs i Teknisk analys on-line med kände aktieanalytikern Ingemar Carlsson hösten 2019. Återträff med Aktielunch lokalt.

  Webbutbildning kvällstid vid fyra tillfällen. Kontakta Ingemar Carlsson via mail info@tendens.se för information om anmälan, kostnader för att delta och kursens innehåll. Anmälan krävs och kan endast ske till kursarrangören, inte till lokalavdelningen.

  Lär dig Teknisk analys och gör bättre aktieaffärer!

  Steg 1. Grundkurs.

  Delta on-line från din egen dator med den kände föreläsaren Ingemar Carlsson som kursgivare.

  Utbildningen pågår 28 augusti, 4 september, 11 september och 18 september, under totalt fyra onsdagar kvällstid med start klockan 19.00. Kursen inleds ofta med repetition och frågestund där man kan koppla upp sig 30 minuter före utsatt tid.

  Inspelningar av samtliga kurstillfällen kommer att vara tillgängliga för deltagarna.

  När det gäller alla detaljer kring webbutbildningen och anmälan samt kostnader för att delta hänvisar vi till kursarrangören och kontakt via mailadress info@tendens.se.

  Du kan läsa mer om utbildningens innehåll, program och detaljer kring anmälan på hemsidan för Ingemars företag Tendens AB, se vidare www.tendens.se

  Se även hemsidan för Tendens i Sverige AB när det gäller övriga utbildningar under detta år. Fortsättningskurs och Fördjupningskurs planeras senare under hösten 2019. Dessa kommande utbildningar on-line kommer att annonseras på hemsidan i september 2019.

  Återträff och seminarium kommer att arrangeras lokalt exklusivt för medlemmar som deltagit i utbildningen. Detta arrangemang kommer att var kostnadsfritt.

  Den aktuella Återträffen i lokalavdelningen kommer att annonseras på hemsidan och anmälan till densamma öppnas i juni-september 2019. I samband med denna träff som annonseras separat på vår lokala hemsida, och riktar sig speciellt till deltagare i denna utbildning, som även är medlemmar i lokalavdelningen, planeras en Aktielunch med diskussionsforum. Anmälan krävs för att delta i Återträff och skall ske senast 190915, se annonsering på hemsidan under detta anmälningsdatum för detaljer.

  Notera följande tillägg. Anmälningstiden för Återträff är nu förlängd till 1 december. Publiceringen kan läsas under aktiviteter på hemsidan i anslutning till detta datum. Du kan redan nu anmäla intresse genom att sända ett mail till kagkonsult@telia.com märkt "Återträff VIP-Lunch Grundkurs TA hösten 2019". Ange kontaktuppgifter i anmälan. Vi kommer att kontakta alla anmälda. Efter avslutad kurs i september/oktober månad kommer vi att höra av oss till deltagare och medlemmar som in till dess anmält intresse för Återträff och samla en grupp.

  Observera att kostnadsfritt som anges av datatekniska skäl på denna sida avser Återträff lokalt för medlemmar, inte webbutbildningen.

  Vill du delta i de Återträffar som arrangeras lokalt och exklusivt för våra medlemmar? Teckna ett medlemskap i Aktiespararna, det kostar endast från 49 kronor per månad och ger en rad värdefulla förmåner. Läs mer och bli medlem på hemsidan, adress www.aktiespararna.se

  Välkomna!

  Lokalavdelningen Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.