Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Grundutbildning aktiekunskap för kvinnor onsdagen den 21 november 2018

  Vill du lära dig mer om aktier och sparande? Nu har det äntligen blivit dags för nästa del av våra kvinnoträffar och denna gång håller vi, Aktiespararna Göteborg City och Unga Aktiesparare Göteborg, utbildning i aktiesparande för kvinnor!

  wysiwyg_image

  På denna träffen får du lära dig grundläggande kunskaper om aktier, börsen och sparande. Det finns inga krav på förkunskaper. Du kommer få svar på dina frågor om vad en aktie är och hur du kommer igång med ditt sparande.

  Kvällen innehåller föreläsning av Robert Andersson som är utbildningsansvarig på Unga Aktiesparare Sverige. Utöver detta hör du honom även varje vecka i Unga Aktiesparares podcast ”Aktiekompisar”, utbildare på UA-akademin samt temaledare på Ung Privatekonomi. Men det är inte slut här, han har även lång erfarenhet av aktivt engagemang i Unga Aktiesparares lokalavdelning i Göteborg.

  Under kvällen kommer vi erbjuda alla tjejer och kvinnor att lära sig mer om sitt sparande. Vi tillbringar kvällen på Handelshögskolan i Göteborg, SEB-salen. Det bjuds på fika med smörgås och dryck.

  Anmälan: Du anmäler dig genom att betala in 110 kr, icke medlem 295 kr till BG 734-9202 eller Swish 123 122 4286 och ange "Kv2", namn och medlemsnummer.

  Detta är träff nr 2 i en serie om 4 st träffar för kvinnor. Nästa träff kommer efter årsskiftet och då hålls fördjupad utbildning i Aktiekunskap. Håll dig uppdaterad på vår hemsida för mer info.

  Välkommen!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.