Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Grundutbildning i Aktie- och Fondkunskap tors 14/2

  Pethra Axelsson lär dig spara i aktier och fonder. Är du nybörjare när det gäller aktier och fonder och vill lära dig grunderna? Eller har du hållit på med aktier en tid och känner att du vill fräscha upp kunskaperna på området? Då är du välkommen till denna kvällskurs, som vi kommer att följa upp med en fortsättningskurs den 21 mars och ytterligare en fördjupningskurs senare under våren.

  Vi startar kvällen med en liten inspirationskurs och fortsätter sedan med grundkursen i Aktie- och Fondkunskap. Det blir också tid till frågor och diskussion kring allt vad du vill ta upp när det gäller aktier och fonder. 

  Känner du någon som du tror kan vara intresserad av detta, så tipsa gärna din omgivning. Eller varför inte ta med någon kompis, väninna, morfar eller barnbarn. Det kanske bli din nya hobby som du kan dela med likasinnade. För det är många som gillar aktier!

  Smörgås med kaffe/te i pausen och vi avslutar kvällen med lotteri. Som medlem i Unga Aktiesparare går du kostnadsfritt på våra aktieträffar i Kungälv/Ale. Max 80 pers. Kontant betalning. Tag med medlemskortet.

  Anmälan senast 12/2, helst via vidstående anmälningsformulär eller till Mona Jörnheim 0303-16215 eller Lennart Lundberg 0707-427351. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.