Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Gunnar Ek samt Årsmöte FULLBOKAD

  -Kommer börsen att krascha 2018? -Vågar jag investera på småbolagslistorna? -Borde jag inte investera i Bitcoin?
  Gunnar Ek tidigare medlem i Aktietorgets styrelse och chef för bolagsbevakningen inom Aktiespararna reder ut dessa mycket aktuella frågor.

  Svensk industri går som tåget, räntorna är låga och aktiers avkastning slår de flesta rimliga alternativ. USA börserna slår nya rekord på löpande band och i Sverige nosar vi på All Time High. Är den svajiga fastighetsmarknaden bara en tillfällig dipp eller ett tecken på en större sättning efter tio år av nästan obruten börsuppgång? Hur känslig är börsen för centralbankernas agerande?

  Nyintroduktionerna på småbolagslistorna slår rekord. Kan man lita på att villkoren är skäliga och att informationsgivningen är tillförlitlig eller är det bättre för oss småsparare att hålla oss till de stora stabila bolagen?

  Crowdfunding och kryptovalutor drar till sig oerhörda summor och en del har lyckats mångfaldiga sin insats. Vågar man hoppa på eller är det för sent?

  Gunnar Ek kommer att ge svar på många av frågorna inför 2018 samt visa på möjligheter och fallgropar det kommande året. Avslutningsvis är vi lovade tips på några aktier som ser speciellt intressanta ut.

  Mötet inleds med ett kort årsmöte för Aktiespararnas lokalavdelning i Mölndal och Härryda.

  I samband med mötet kommer Aktiespararna att bjuda på fralla, kaffe och kaka.

  Anmälan senast den 22 januari

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.