Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Hållbarhet och sparande med Vuxenskolan! Lär dig mer och spara på bästa sätt. Föreläsning och Aktiecafe’ i Luleå 19 november 2019. Anmälan till cafe´ är stängd.

  Studieförbundet Vuxenskolan arrangerar en utbildningskväll kring hållbarhet och sparande. Ingen anmälan krävs. Förtäring kan köpas under kvällen. Läs mer på hemsidan för Studieförbundet Vuxenskolan i Luleå. Aktiecafe’ arrangeras av lokalavdelningen Boden.

  Vi sparar på många olika sätt genom livet, både privat, i vår tjänstepension och inom premiepensionen.

  Hur kan ditt sparande bidra till en miljömässigt och socialt bättre värld?

  Ingen anmälan krävs för att delta under utbildningskvällen arrangerad av vår samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan. Läs mer om detta event på hemsidan för Vuxenskolan i Luleå, där presenteras kvällens program i detalj.

  Anmälan till Aktiecafe är nu stängd. Men delta i kvällens intressanta föreläsning, där är det bara att infinna sig på utsatt tid.

  Däremot krävs anmälan om du önskar delta i det Aktiecafe' som lokalavdelningen arrangerar på eftermiddagen detta datum. Förtäring inköps och betalas individuellt. Anmälan till Aktiecafe' sker via mail kagkonsult@telia.com senast 191020 klockan 12:00. Ange "Aktiecafe' - hållbart sparande 191119" i din anmälan och kontaktuppgifter. Tidig anmälan krävs eftersom det arrangeras ytterligare ett Aktiecafe' samma datum i Luleå av lokalavdelningen och vi måste säkerställa bokning av platser.

  Lokal för Aktiecafe' meddelas anmälda deltagare till eventet efter anmälningstidens utgång. Lokalen kommer att vara belägen i Luleå centrum. Anmälda kommer att kontaktas med information kring detaljer. Vi diskuterar på temat "Spara hållbart till din pension" under vårt Aktiecafe'. 

  Dagen och kvällens program inleds med Aktiecafe i centrala Luleå (preliminärt på Friends) klockan 16:30. Vi promenerar sedan till Clarion Sense Hotel och kvällens föreläsning som startar klockan 18:00. Kvällen avslutas ca. klockan 20:00. Förtäring  under kvällen inköps och betals individuellt.

  På hotellet kan man köpa förtäring, smörgåsar och dryck under kvällen om man önskar.

  Resa till Luleå anordnar deltagarna individuellt. Bussförbindelse finns och även diretkbussar Boden- Luleå.

  Om arrangemanget av lokalavdelningen Boden ställs in vid dagens datum, kommer endast anmälda deltagare att kontaktas angående detta.

  Kontaktperson för detta event är Benny Enbuske vid frågor sänd mail till kagkonsult@telia.com

  Återträff kommer att anordnas lokalt i Boden, se kommande annonsering.

  Mycket välkomna. Lokalavdelningen Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.