Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Halvdagskurs i Hitta Kursvinnare - Missa inte chansen att lära er ett fantastiskt program!

Under kursen får ni bland annat lära grunderna i Hitta Kursvinnare, ett måste för er som vill lyckas så bra som möjligt med era investeringar på börsen. Vi går igenom trendlinjer, stöd, motstånd, köp- och säljsignaler samt mycket mer.

Under dagen serveras även en matig lunch och förmiddagsfika. Utbildningen sker mitt på Avenyn i Göteborg, på Hard Rock Café där vi använder oss av deras väl utrustade konferensavdelning.

Denna aktivitet är ett samarbete mellan Aktiespararna Hisingen och Seniorrådgivarna.

Betalning till BG 622-2830. Uppge ert namn på inbetalningen samt ev. gästers namn samt "10 sep" Vi önskar er betalning senast 1 september och det är först när vi har erhållit er betalning som er plats är garanterad.

Vi använder Hitta Kursvinnare för att visa hur lätt det är att lära sig och att använda sig av teknisk analys som en del i beslutsprocessen om vilka aktier man ska köpa eller sälja.

Du får lära dig om

- Trendlinjer

- Stöd

- Motstånd

- Köp och säljsignaler

- Stoploss teknik – ta dina förluster i tid, maximera dina vinster

- BoxPlay – en teknik som gör att du ALLTID vet hur du ska agera.

 

Du som inte har Hitta kursvinnare har möjlighet köpa detta med en rabatt på 200:- om du har intresse efter kursen. Ni behöver ej medtaga dator om ni inte vill. Tar ni med dator se till att den är fulladdad då det ej finns obegränsat antal eluttag i lokalen så alla kan ej ladda samtidigt. Parkering finns på Heden ett stenkast bort. Enkelt att ta sig dig med lokaltrafiken.  

Tidsschema:

10:30 - Registering. Tänk på att inte komma före 10:30 då dörrarna till restaurangen öppnas först 10:30

11:00 - Utbildningen börjar

12:30 - Lunch (ingår i priset för kursen). Tänk på att föranmäla ev. kostavvikelser

15:00  - Utbildningen avslutas. Frivillig After School i baren då ni har möjligheten att ta något att dricka och diskutera dagen!

Kursledare: Peter Hultqvist, 30 års erfarenhet från kapitalmarknaden bl a InterIKEA, TryggHansa och Swedbank och expert på Teknisk Analys. 

 

Betalning till BG 622-2830. Uppge ert namn på inbetalningen samt ev. gästers namn samt "10 sep".  Betala senast 7 september. Om ni ej avbokat vid kursens tillfälle debiterar vi en avgift på 300 kr.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.