Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Häng med på vad som händer i Aktiespararna Boden första halvåret 2020!

  Se aktiviteter i listen högst upp på hemsidan. Där kan du välja bland lokalavdelningar i hela landet och aktuella event. Medlemmar i Aktiespararna kan besöka arrangemang i lokalavdelningar över hela landet. Många centrala event sänds också live on-line.

  Hela våren har vi aktiviteter planerade i Bodens lokalavdelning.

  Vi vill tacka alla våra medlemmar för det gångna året och önska er välkomna till våra arrangemang under 2020.

  Lokala event i Boden hittar du alltid genom att söka under aktiviteter på hemsidan och välja lokalavdelningen Boden. De flesta aktiviteter är kostnadsfria för medlemmar. Anmälan krävs i många fall för att delta. Arrangemang i närtid finns alltid publicerade på startsidan, men event längre fram i tiden hittar man lättast under listen aktiviteter.

  Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan och de flesta av våra aktiviteter äger rum i deras lokaler belägna i centrala Boden.

  Vi bjuder också regelbundet in medlemmar till event arrangerade i Luleå lokalavdelning.

  Bli medlem i Aktiespararna, dem naturliga träffpunkten för alla som är intresserade av privatekonomi!

  Du kan som medlem delta i kostnadsfria event och aktieträffar över hela landet, utbildningar erbjuds till våra medlemmar, och en rad andra exklusiva förmåner och rabatter av olika slag.

  Kostnaden är endast från 49 kronor per månad för ett medlemskap, en liten summa som är väl investerad för framtiden och din privata ekonomi.

  Hör gärna av dig vid frågor till lokalavdelningen via mail kagkonsult@telia.com eller kontakta Aktiespararna direkt, kontaktuppgifter, se hemsidan www.aktiespararna.se.

  Gott nytt år till alla tidigare och blivande medlemmar!

  Lokalavdelningen Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.