Bli medlem
Bli medlem
lakareutangranser

Du är här

Helkväll med "Familjen Fri"

Hur ska man tänka kring sparande och investerande mm för att kunna leva ett tryggt liv? Aktiespararna välkomnar sina medlemmar och alla andra som är intresserade att ta del av Oskar Lindbergs och Maribel Leander Lindbergs resa mot ekonomiskt oberoende.

Oskar (43 år) och Maribel (42 år) lever numer sitt drömliv på en liten gård i Leksand med sina tre barn. Under denna kväll får vi höra dem berätta om sin resa till ekonomiskt oberoende. Det kommer också att finnas möjlighet att prata med dem och ställa frågor.

I början av året gav de båda ut en bok; "Ut ur ekorrhjulet - Så blir du ekonomiskt fri". Man kommer att kunnat köpa boken på plats om du inte redan skaffat den via "ad libris" eller "Akademibokhandeln". Klicka på denna länk för mer information, du får då ta del av pressreleasen från när de publicerade sin bok: https://pugforlag.se/wp-content/uploads/2019/01/PM_Ut-ur-ekorrhjulet_Pug...

Program för kvällen:

17:30-18:30 "Drop in" och servering av plocktallrik från "Matstudio S20- Delikatessbutik och restaurang"
18:30 Inledning av Aktiespararnas ordförande i Örnsköldsvik; Britt-Mari Törnquist
18:45 Oskar och Maribel berättar om hur de förändrat sitt liv
19:45 Kaffe/te och kaka
20:00 Oskar och Maribel svarar på våra frågor
20:30 Information om Aktiespararnas verksamhet i Örnsköldsvik
20:45 Boksignering för de som vill (ta med egen bok eller köp på plats till specialpris)

Detta är ett unikt tillfälle för oss i Örnsköldsvik att få möta Oskar och Maribel så anmäl dig genast och sprid detta till så många som möjligt oavsett om det är medlemmar i Aktiespararna eller ej. Alla är välkomna!


  • Antalet platser är begränsat till 150 personer. Anmälan görs via anmälningsformuläret på denna hemsida samt genom omgående inbetalning av deltagaravgiften till nedanstående konto. Senast den 1 november skall din deltagaravgift vara inbetald. Anmälan är bindande.
     
  • Vid anmälan skall medlemsnummer anges (medlemsnumret finns på ditt medlemskort, alternativt på tidningen Aktiespararens baksida). Är du ej medlem i Aktiespararna, bocka för det i rutan i anmälningsformuläret.
     
  • Deltagaravgiften betalas till plusgirokonto 574305-9. Märk betalningen med Örnsköldsvik + 417 + Fullständigt namn + Telefonnummer så att vi kan känna igen din inbetalning ( plusgirokontot delas med flera lokalavdelningar).
  • Ange eventuella mat-allergier i Meddelanderutan i anmälningsformuläret.

Varmt välkommen / Ledningsgruppen