Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Hitta Kursvinnare

  Varmt välkomna säger vi till de 23 som anmält, via nätet eller telefon, intresse för vår "Hitta kursvinnare" träff nu på lördag den 6/10! Bo Holmberg kommer laddad och vi börjar med fika.
  Ses på lördag!

  Hitta Kursvinnare har nu dryga 10 år på nacken och har under hela tiden förbättrats. Här finns både fundamental som teknisk analys för börsens stora och små företag och den som lär sig de relativt enkla tillvägagångssätten får en verklig god chans att analysera de företag som intresserar just dig som aktieinvesterare.

  Vi ägnar hela dagen åt att under gemytliga former ställa alla dumma frågor vi vill till en person som vi vet kan programmet utan och innan. Under dagen fikar vi och äter lunch tillsammans. Allt till ett synnerligen lågt pris 100:- per person (för medlemmar) - så vill styrelsen fira vårt 40-årsjubileum i Tranås.

  Abonnemangen för Hitta Kursvinnare finns i tre stadier; Bas - 595:-, Pro - 1.195:- och Pro Plus - 2.595:- per år. Innan du köper "grisen i säcken" anmäl dig till vår utbildningsdag och ta själv reda på hur programmen fungerar eller om du redan har något av programmet i din PC eller rätt sorts avancerade platta - ta med den och lär dig nya grepp! "Hitta Kursvinnare" köper du direkt från Aktiespararna central. Under utbildningsdagen kan deltagarna köpa "Hitta Kursvinnare" med 200-500 kronors rabatt. Det kan bli årets bästa investering!

  Minst 20 anmälningar behövs för att vi skall kunna dra igång kursen och vi hoppas förstås att många vill vara med och fira en pigg 40-åring - Välkommen med din anmälan senast den 28/9!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.