Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Hitta Kursvinnare - Heldagskurs med Bo Holmberg

  Hitta Kursvinnare är Aktiespararnas unika aktieanalysprogram som är ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att fatta beslut om aktieaffärer.
  Tag med egen dator om du har programmet nerladdat.

  wysiwyg_image

  Med hjälp av Hitta Kursvinnares moduler Nyckeltalssorteraren, Kurslista, Ranking och Signaler kommer du snabbt fram till vilka aktier du bör analysera och i modulerna fundamental och teknisk analys gör du sedan själva analyserna. Bäst resultat får du om du kombinerar fundamental och teknisk analys. Dina aktieaffärer följer du smidigt i programmets portföljhanterare.

  Hitta Kursvinnare är Sveriges mest använda analysprogram och innehåller allt du behöver för att göra bra aktieaffärer. Detta gäller oavsett om du handlar på kort eller lång sikt eller om du gör många eller få aktieaffärer.

  Vi ägnar en heldag åt programmet och samlas kl 9.00 och slutar kl 17.00. Lunch och fika ingår.
  Förutom att gå igenom programmet så kommer vi även att hinna analysera några aktier. Under dagen kommer du erbjudas att köpa programmet med viss rabatt.

  Det rekommenderas att ta med egen laptop med programmet installerat, gärna uppdaterat med färsk data från fredag kväll. En grendosa eller skarvsladd är inte heller fel att ta med.

  OBS! Tid och plats ändrad.

  Du anmäler dig genom att inbetala 795 kr som medlem alternativt 1 295 kr om du inte är medlem i Aktiespararna till BG 734-9202 eller Swish 1231224286 och anger namn, medlemsnr och telnr.
  Har du frågor kan du ringa Britt-Marie tel 0703533182 eller John 0705918811.
  Varmt välkommen!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.