Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Hitta kursvinnare. Utbildning 21–22 oktober med Bo Holmberg från Aktiespararna i Stockholm

  Utbildning 21–22 oktober med Bo Holmberg från Aktiespararna i Stockholm. OBS. Lördagen den 21 oktober är fokuserad på teori medan söndagen den 22 oktober är fokuserad på praktik, att träna på programmet. Båda dagarna börjar vi kl 9.30 och slutar kl 16.30.

  Aktiespararnas analysprogram Hitta Kursvinnare är ett unikt hjälpmedel i jakten på den perfekta aktien. Hitta kursvinnare är det enda program för svenska aktier som baseras på fundamental aktieanalys. Programmet är också speciellt då du får både tillgång till teknisk analys, avancerad nyckeltalssorterare och portföljhanterare. Hitta kursvinnare är ett användarvänligt program som inte kräver några förkunskaper.

  Du kan välja mellan abonnemangstyperna Bas, Pro eller Pro Plus. Har du inte programmet idag har du möjlighet att teckna abonnemang med rabatt på kursdagarna. Har du inte programmet idag kan du förbereda dig inför kursen genom att ladda ner programmet för en testperiod på tre månader.

  Båda dagarna bjuder vi på förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

  Du kan anmäla dig för en av dagarna för 595 kr eller för båda dagarna för 990 kr. Du som inte är medlem betalar 995 kr respektive 1 900 kr.

  Anmäl dig genom att betala in till BG 734-9202 eller Swish 1231224286 och ange "HK/1" för dag 1, "HK/2" för dag 2 och "HK/1+2" för båda dagarna samt namn, medlemsnr samt e-mail

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.