Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Höstens första träff med Almhult 2 och Dicot

  Från företaget Almhult 2 kommer VD Maria Nord Loft och från företaget Dicot kommer VD Göran Beijer.

  Amhult 2:s verksamhet består av fastighets utveckling i egen regi, markförvärv, utveckling och förvaltning av hyresbostäder, kontor och kommersiella lokaler. Lokalerna är anpassade för både privata, kommunala, och statliga hyresgäster och förvaltningar. Våra nuvarande hyresgäster för lokaler omfattar även restauranger, gym, friskvård, hotell och kontor.

  Deras långsiktiga strategi är förvaltning av de bostäder och lokaler som dom bebygger i totalentreprenad.

  Bolaget har en avgiftsbelagd kölista till deras hyreslägenheter som omfattar flera hundra sökanden.

  Det långsiktiga behovet av mark för bebyggelse är täckt för lång tid framöver, och i motsats till flera fastighetsutvecklare på marknaden producerar dom inte bostadsrättslägenheter utan endast hyreslägenheter.

  Amhult 2 grundades i november 2004 och ligger i Torslanda.

   

  Dicot utvecklar läkemedel mot sexuella dysfunktioner med en stor marknadspotential.

  Dicots viktigaste produkt är Libiguin för behandling av erektionsproblem och för tidig utlösning hos män, samt potentiellt även för behandling av minskad lust. Ursprunget till Libiguin är en substans som kommer från en växt med folkmedicinsk användning mot minskad sexuell förmåga.

  Dicot har utvecklat och patenterat metoder att tillverka Libiguin genom en semisyntetisk metod som är helt oberoende av ursprungsväxten. Dicot har dessutom patent på själva Libiguinsubstansen.

  Libiguin har effekter i väldigt låga doser och ger då en remarkabelt långvarig effekt. Den långvariga effekten gör att man inte i förväg behöver planera att ta medicinering innan den sexuella aktiviteten, vilket i allmänhet är fallet med nuvarande behandlingar.

  Dicot är noterat på Aktietorget och företaget är placerat i Uppsala.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.