Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Höstens program

  Inbjudan till Hösten 2017 års aktieträffar

  Onsdagen den 20 september 

  Fastighetsbolaget Stendörren och Lagerkrantz

  Fastighetsbolaget Stendörren äger, utvecklar och förvaltar lokaler bland annat i Veddesta. Lagercrantz Group är en teknikgrupp inom B2B som erbjuder egna produkter och produkter från ledande leverantörer. För de som vill avslutar vi kvällen med aktiesnack, mingel, vin och tilltugg. Kostnaden för detta är 50 kr och anmälan på vår hemsida behövs.

  Torsdagen den 12 oktober

  Marknadsanalys och lite utbildning

  Vi får en analys av marknaden av Anders Haglund som arbetar med förvaltning och teknisk analys på Safe Return Asset Management. Anders är medlem i Stockholm Norrorts ledningsgrupp och ordförande i Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening (STAF).

  Ett utbildningsinslag planeras också den här kvällen. Vi återkommer om det.

  Onsdagen den 8 november

  Ny säsong för småbolagsjakt och presentation av Duroc AB

  Under de två tidigare säsongerna 2015 till 2017 från november till maj har Björn Falkeblad i vår ledningsgrupp systematiskt gått igenom First North, Aktietorget, NGM och Stockholms börsens SmallCap listor för att välja ut de företag, vars aktier han tror mest på. Resultatet har presenterats i analysbrevet Micro som Privata Affärer ger ut. Björn redogör för sitt arbetssätt och redovisar vilka bolag som varit intressanta och hur utfallet har blivit.

  Duroc, som analyserades förra året - är en industrikoncern som äger och utvecklar industri- och industrihandelsföretag. Verksamheten är indelad i två affärsområden:
  * Industrihandel: Handel med verktygsmaskiner och automation, däribland verktyg och service

  * Teknik/Produktion: Produktion av kundanpassade nischprodukter, konstruktionslösningar, specialbearbetning samt underhåll av komponenter till verkstad-, kraft-, process-, träförädlings- och transportindustrin

  Torsdagen  den 7 december

  Julfest och festlig prisutdelning i aktietävlingen. Årsmöte och supé

  Vi upprepar de tidigare årens festligheter med prisutdelning i aktietävlingen, mingel och supé. Jonas Olavi från Alfred Berg Kapitalförvaltning AB ger oss sin syn på aktiemarknaden och utsikterna inför 2018. Kostnaden är 100 kr per person och anmälan behövs,

  Tisdagen  den 23 januari  2018

  är det dags för Gunnar Ek att som vanligt dela med sig av sina erfarenheter från svenska börsbolag och krydda med några lönsamma aktietips.

  Lokal är som vanligt matsalen i Jakobsbergsskolan,  Mälarvägen 2. Läget i aktietävlingen redovisas varje gång. Vi börjar kl 1830 och gör paus för fika som vi bjuder på, Avgiften vid de ”vanliga” träffarna är för medlemmar 20 kr och för icke-medlemmar 40 kr. Det är bra om ni anmäler er på vår hemsida så att vi vet att bullarna räcker.

   

  Dessutom Aktiecaféer tre ggr under hösten med start den 21 september kl 12 på restaurang Sjökanten, Se vår lokala hemsida.

   

  Välkommen!

  Aktiespararna Stockholm NordVäst

  Hemsida: https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/stockholm-nordvast

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.