Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Höstens program i Coronatider

  Coronaviruset har begränsat möjligheten att anordna lokala fysiska träffar och mot den bakgrunden har Aktiefåtöljen introducerats.

  Konceptet ”Aktiefåtöljen” har skapats exklusivt för Aktiespararnas lokalavdelningar och dess medlemmar och sänds i  liveformat. Aktiefåtöljen är ett serieprogram där vi får lära känna framstående marknadsanalytiker och företagsledare bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Håll utkik på din lokala hemsida för kommande program.

  Alla medlemmar i lokalavdelningen kommer kunna se detta på Youtube och ni kommer även ha möjligheten att skicka in era frågor.

  I maj gjordes en första intervju mad  Svolders VD, Ulf Hedlundh. Nu är det dags för avsnitt två med ingen mindre än Nordeas Chefsekonom Annika Winsth.

  Annika Winsth är sedan 2008 chefsekonom på Nordea Sverige och har lång erfarenhet inom finanssektorn. Annika deltar aktivt i den ekonomiskpolitiska debatten och sitter i styrelsen för Lunds Universitet och Utrikespolitiska Institutet. År 2012 fick hon ta emot priset som Årets bankprofil, med motiveringen ”få kan som hon på ett så pedagogiskt sätt förklara komplex ekonomi”

  Vad har hon att säga on konjunkturen i höst i spåren av Corona? Kommer kronan stärkas ytterligare? Vad händer med räntan och bostadspriserna? Ta chansen att lyssna till en av finanssveriges mest intressanta personer. Måndagen den 14 september klockan 17.00 sänder vi live exklusivt för våra medlemmar!

  Du kommer att få en länk till sändningen i god tid per mejl dagen före sändning. Sändningen kommer att pågå i cirka en timme. Anmäl dig här på vanligt sätt. 

  OBS! Du behöver ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken!

   

  Schema för höstens träffar: 

  14 september, kl. 17.00: Annika Winsth, Chefsekonom Nordea

  5 oktober, kl. 18.00: Magnus Welander, Vd Thule Group

  På gång under hösten: Erik Selin, Vd Balder

  På gång under hösten: Fredrik Skarp, Vd Mora Mattson 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.