Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Höstens program i lokalavdelningen Boden finns nu på hemsidan.

  Under hösten planeras, aktieträffar, studiebesök och resor. Vi träffas också vid ett antal aktieluncher och cafe-besök. Utbildning inom aktiekunskap och teknisk analys erbjuds. Läs mer på vår hemsida när det gäller program och innehåll.

  Alla är välkomna till de träffar som anordnas i lokalavdelningen. Sommaren och hösten 2017 anordnas en rad olika aktiviteter i Aktiespararna Boden. Arrangemangen är öppna även för dig som ännu inte blivit medlem i föreningen Aktiespararna.

  De allra flesta av våra arrangemang är helt kostnadsfria, men undantag förekommer vid speciella event. Se respektive aktivitet för information om detaljer och kostnader. I vissa fall krävs anmälan i förväg för deltagande.

  I augusti erbjuds en utbildningsdag inom byggnadsvård och aktielunch i Öjebyn. Studieresor till Haparanda och Torneå äger rum senare under hösten. Ingemar Carlsson besöker lokalavdelningen i början av september och utbildar i ämnet teknisk analys. Det traditionsenliga besöket av aktiespararnas bolagsbevakare Gunnar Ek äger också rum i  mitten av september månad. Vi möts också under temadagen för företagande och jämställdhet i Luleå under hösten, där vi diskuterar aktiesparande vid ett aktiecafe. Vi reser åter till Luleå i oktober då Nordic Equities erbjuder ett seminarium inom ekonomi och aktiesparande hos Luleå lokalavdelning. Senare under hösten besöker Swedbank vår avdelning under ett seminarium kring börs och aktiemarknad. I  mitten av december månad har vi möjlighet att besöka Luleå då SSAB genomför en företagspresentation hos lokalavdelningen där. Under hösten erbjuds också utbildning i aktiekunskap och teknisk analys i Boden.

  Läs mer på vår hemsida. Där finns utförligt program när det gäller utbildningsdagar och planerade resor under hösten.

  Har du frågor om medlemskap i föreningen Aktiespararna eller andra saker du vill diskutera. Hör av dig med kontaktuppgifter till kagkonsult@telia.com så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Har du ideer om någon aktivitet du skulle önska i lokalavdelningen,sänd ett mail till adressen ovan.

  Välkommen till höstens aktiviteter i lokalavdelningen Boden!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.