Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Höstens program reviderat

  Inbjudan till aktieträffar under hösten 2018 och januari 2019

  Torsdagen den 15 november

  TC TECH och marknadsanalys

  TC TECH är ett innovativt teknikbolag som har utvecklat ett system för tillverkning av avancerade plastdetaljer. Grunden för verksamheten är en patenterad induktionsteknik. Inledningsvis har TC TECH valt att fokusera på system för tillverkning av s k Light Guide Plates (LGP) till bildskärmar, men tekniken lämpar sig även väl för såväl andra applikationsområden som material. TC TECHs metod är den enda som kan tillverka avancerade LGP till en låg produktionskostnad, och metoden har därmed potential att bli en ny standard inom bildskärmsindustrin. Bolaget kommer att presenteras av VD Alexander Luiga eller bolagets styrelseordförande Peter Mattisson.

  Lars Westberg aktiestrateg på Handelsbanken Capital Markets, avslutar kvällen med en marknadsanalys.

   

  Onsdagen  den 12 december

  Julfest och festlig prisutdelning i aktietävlingen. Årsmöte och supé

  Vi upprepar de tidigare årens festligheter med prisutdelning i aktietävlingen, mingel och supé. Johan Thorén från Strand Kapitalförvaltning ger oss sin syn på aktiemarknaden och utsikterna inför 2019.

  Anmälan genom att kostnaden 100 kr per person betalas till pg 57 43 05-9 med namn ock vår lokalavdelnings nummer som är 344 senast den 3 december.

   

  Tisdagen  den 15 januari  2019 är det dags för Gunnar Ek att som vanligt dela med sig av sina erfarenheter från svenska börsbolag och krydda med några lönsamma aktietips.

   

  Lokal är som vanligt matsalen i Jakobsbergsskolan, Mälarvägen 2.

  Läget i aktietävlingen redovisas varje gång. Vi börjar kl 1830 och gör paus för fika som vi bjuder på, Avgiften vid de ”vanliga” träffarna är för medlemmar 20 kr och för icke-medlemmar 40 kr. Det är bra om ni anmäler er på vår hemsida så att vi vet att bullarna räcker.

   

  Det blir tre Aktiecaféer under hösten. Nästa café äger rum d 6 november på restaurang Sjökanten, Se vår lokala hemsida.

   

   

  Välkommen!

   

  Aktiespararna Stockholm NordVäst

  Hemsida: https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/stockholm-nordvast

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.