Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Höstutflykt

Följ med på en spännande höstutflykt till Fortums vattenkraftstation Avestaforsen och ett besök på Carl Larsson gården i vackra Sundborn. En heldag med spännande rundvandringar och vackra miljöer.

Detaljerat program följer senare...

Vi åker gemensamt med buss från Västerås Resecentrum vid Centralstationen (med extrastopp utanför Arosvallen) till Avesta, där vi börjar med att besöka Fortums vattenkraftstation Avestaforsen. Här får vi en kort presentation av Fortum och kraftstationen, samt en rundvandring i kraftstationen.

Efter besöket i kraftstationen åker vi vidare för en gemensam lunch på restaurang Dalahästen. Vi serveras lunch och kaffe.

Efter lunch fortsätter vår utflykt till Carl Larsson gården i Sundborn, där vi får en guidning av gården och det finns tid över för ett besök i trädgården, konsthallen, butiken eller kanske ta en eftermiddagsfika i caféet.

wysiwyg_image

Efter en trevlig stund i Sundborn tar vi oss hem mot Västerås igen och planerar att vara tillbaka ca. kl.18.

Vår resrutt:

wysiwyg_image

Avgift för resan är 550kr för alla. Lunch, rundvandringar, inträden och förmiddagsfika ingår. Begränsat antal platser.

Medlemsnummer skall anges vid anmälan (medlemsnumret står på medlemskortet som skickas ut årligen med inbetalningskortet).

Pga problem med kontanthantering så betalas avgiften för utflykten till plusgirokonto 574305-9. Märk betalningen med Västerås 319 + fullständigt namn + telefonnummer så att vi kan känna igen er inbetalning (plusgirokontot delas med flera lokalföreningar). Betalningen ska vara oss till handa senast fredagen den 15 september.

Anmälan är bindande. Vi debiterar en avgift på 150kr till de som inte avbokat sig och inte dyker upp.

Avresa från Resecentrum vid centralstationen med ett extra stopp utanför Arosvallen.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.