Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Hur skapar Du en vinnande aktieportfölj? Lördagsutbildning i Höganäs med Gunnar Ek den 10 februari 2018! Begränsat antal platser denna dag!

  wysiwyg_image

  .

  wysiwyg_image

  .

  wysiwyg_image

  VÄLKOMNA !
  Följande Bolags - Årsredovisningar för år 2016 skall laddas ner inför utbildningen med Gunnar Ek lördagen den 10 februari!
  Googla på bolagen eller gå till www.aktiespararna.se och klicka på analysguiden. Där skriver du in bolagens namn (ett åt gången) och får fram respektive bolags internetadress. När du kommit till bolagets hemsida letar du efter Investerare (Investor Relations) och sen söker du Finansiella Rapporter och laddar ner årsredovisning för 2016 (i pdf-format) för vart och ett av bolagen på din dator, som du tar med dig till vår lördagsutbildning.
  Tips! Ge varje nedladdad årsredovisning ditt egna namn på filen och spara alla årsredovisningarna i en ny mapp, så att du lätt hittar dem! 
  AMHULT 2
  GÖTENEHUS
  CANTARGIA
  HOLMEN                
  SECURITAS 
  NIBE
  SEB 
  SKANSKA
  TELE2
  H&M 
  ADDTECH
  BEIJER ALMA
  BERGS TIMBER 
  OBS! GLÖM EJ ATT TA MED DIN STRÖMKABEL TILL DIN BÄRBARA DATOR!

  Tycker du att det är svårt att skapa en vinnande aktieportfölj? Då har du en ypperlig chans att lära dig mer om hur man gör på en av Aktiespararnas heldagskurser. Vi börjar med grunderna och kommer så småningom upp på en hyfsat avancerad nivå. Gunnar Ek kommer att beröra olika branscher, konjunktur, ränteläge, jämförelser inom samma bransch, nyckeltal, årsredovisningar, rapporter, p/e-tal, hållbarhet och klimat, grön BNP och olika specifika risker.
  Medtag din bärbara dator. Några dagar före kursen får du några dokument att ladda ner vilka vi ska titta i under utbildningen. Givetvis går också bra att sitta sidan om någon med dator under denna spännande utbildningsdag.

  wysiwyg_image

  .

  wysiwyg_image

  .

  wysiwyg_image

  Kursen hålls lördagen den 10 februari 2018 i Höganäs.  Kurslokal är Sandflygsgården.  Starttid är 9.00 och kursen beräknas pågå till cirka 16.30. Förmiddagsfika med kaffe/te samt hel bulle med ost och skinka. Till lunch bjuds på potatisgratäng med helstekt kotlettrad samt dragonsky.  Eftermiddagsfika med kaffe/te samt kaka, typ Delicato-kaka eller kanelbulle. 
  Antalet platser är begränsat.   Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats om du får förhinder.

  Kurspriser (utbildning inklusive måltider enligt ovan):

  Medlem i Aktiespararna 495 kr!  (Ej medlem  995 kr) 

  En utbilning du inte får missa! Varmt välkommen!

   

  Starttid:   10 februari 2018, kl. 09.00

  Sluttid:     10 februari 2018, kl. 16.30

  Pris:          495 kr (ej medlem 995 kr) Vänligen betala kontant! Ej kortbetalning!

  Plats:        Sandflygsgården i Höganäs 

  Anmälan: Senast söndagen den 4 februari via anmälningsformuläret på denna sida uppe till höger. OBS! Vi ser helst att var och en som är medlem eller familjemedlem i Aktiespararna gör detta själv som inloggad, eftersom vi då får alla uppgifter korrekta. Skriv inte medlemmar eller familjemedlemmar i Aktiespararna i rutorna för gäster (de är till för icke-medlemmar) och inte heller i Meddelande-fältet (är till för att tala om att man är allergiker, glutenintolerant etc) ! Man kan också anmäla en familjemedlem i Aktiepararna utan att denne är inloggad. Då skickar man först sin egen anmälan, sen skickar man en anmälan till på familjemedlemmen i Aktiespararna och anger i avsedd ruta hans/hennes medlemsnummer (finns på inbetalningskortet han/hon får på sin medlemsavgift). Tack för att du hjälper oss med detta! Det sparar mycket arbete för oss i ledningsgruppen!
  Till Krister Johansson tel: 076 – 808 93 29
  eller e-post anita-krister@telia.com

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.