Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Inbjudan till Digitalt ÅRSMÖTE hos Stockholm Norrort med föreläsare den 14 januari 2021

  I år blir det ett annorlunda Årsmöte pga coronapandemin. Vi får ses digitalt. Som föreläsare har vi bjudit in Mohammed Sahli och Andre´ Netzen från Aktiespararna.

  Mohammed Salih kommer att berätta om sin spännande färd mot Sverige. Tillsammans med Andre´Netzen kommer dom bland annat att berätta om poddarna "Vägen mot miljonen", "Aktiefåtöljen" och vad som händer hos Aktiespararna samt kommer med sin syn på aktiemarknaden samt aktietips.

  Vi börjar med Årsmötet 18.00 och sedan tar Mohammed och Andre´över kvällen. Frågor till föreläsarna kan ni skicka i förväg till stockholmnorrort@aktiespararna.se.

  Årsmötesdokumten finner ni på vår hemsida (Dagordning, Förslag Valberedning, Verksamhetsberättelse, Förslag Verksamhetsplan),

  Dagordning 

  Verksamhetsberättelse

  Förslag Valberedning

  Förslag Verksamhetsplan 2021

   

  Ni som inte tillhör Stockholm Norrort är välkomna att delta i hela mötet men äger då ingen rösträtt på årsmötet.

  Ni som anmäler er kommer få en länk till mötet via mejl i god tid före start. Det är bara att trycka på länken för att komma med på mötet. Inga program behöver installeras. Tacksam om ni anmäler i så god tid som möjligt så underlättar det för hantering av teknik/administration.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.