Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Inbjudan till höstutflykt till Derome. Resan är fullbokad

  Torsdagen den 10 oktober är det dags för vår höstutflykt till Derome-trakten. Vi kommer att börja med att äta lunch på Byaregårdens Bryggeri och sedan besöka Derome-gruppens sågverk och deras trä och nostalgimuseum.

  Vi starta bussresan 11.30 från COOP´s parkering i Kungsbacka. Fösta stoppet blir Byaregårdens Bryggeri, där vi äter lunch. Lunchen  består av pizza och en öl, från deras egen produktion. Under lunchen kommer ägaren till bryggeriet  Robert  Olsson att berätta om företaget, deras produkter och hur man tillverkar öl.

  Efter det åker vi till Derome Gruppsens sågverk, där vi får en företagspresentation och efter detta gör vi ett studiebesök  sågverket.. Derome Group är Sveriges största familjeägda skogskoncern,  med en omsättning på 8 miljarder kr och  har 2200 anställda,  Företaget statades 1946 av Karl Andersson och drivs nu av hans 4 söner och barnbarnen. Vi avslutar vår resa med ett besök på Derome Trä & Nostalgimuseum där vi bjuds på kaffe & fralla, som Erling Andersson öppnade 1991. På detta spännande museum kan vi vandra runt bland 5000 handverktyg och 200 maskiner. Vi beräknas vara åter i Kungsbacka 18.30.

  Anmälan sker i 2 steg.  Först  via länken och därefter Swisha 400(medlemmar) eller 450 kr( ej medlemmar)  till 0727214292. Glöm ej att  notera ditt  namn och ditt telefonnummer. Platsen blir först registrerad när betalning skett. Övriga meddelanden om tex kostavvikelse kan lämnas på meddelanderutan vid anmälan. Om du får förhinder att deltaga behöver vi din avbokning senast 6 arbetsdagar före resdagen,  för att kunna återbetala avgiften. Du kan alltid kontakta Jan Ericsson på telefon 0727214292 om frågor som gäller resan, tex  om du ej har Swish.

  VÄL MÖTT

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.