Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Inspirationsevent för dig som vill komma igång!

Aktiespararnas sparnätverk för kvinnor - gå med du också

Allt är möjligt och allt går, det är aldrig försent att börja spara och investera! Minsta lilla krona är mer värt än ingenting alls.

Den 17 februari bjuder vi in dig och dina vänner till ett event med massa pepp. Eventet om sparande och sedan vägledning i att faktiskt våga sig in i aktiemarknaden och börja investera. Det är enklare än vad du tror vi lovar! Vi gör det på ett roligare sätt än vad du kanske är van vid att se.

Vi är ett stort nätverk så ta chansen att få lyssna på Sveriges Ekonomi-PT Mia Ingelström tillsammans med andra härliga människor. Mia ger dig extremt bra råd på hur du först får koll på din vardagsekonomi. Läs mer och prova på Mias träningsprogram här!

På plats är Mia Ingelström, Ekonomi PT som föreläser under kvällen samt poddprofilerna Calle och Mohammed från Aktiesparararnas ”Tillsammans mot miljonen” podden är där för att prata om börs och aktier för nybörjare! Moderator är Kima Edell.

Vi vill verkligen peppa dig till att göra mer av dina pengar - och hur du kan träna dig till en mycket friare pengaekonomi! DU KAN!

Du som medlem går gratis på eventet, du kan även ta med dig en vän! Om du inte är medlem kan du bli det här!

Avbokning bör ske 24 timmar innan eventet via mail: karima.edell@aktiespararna.se 

En no-show avgift kommer att skickas ut om avanmälan ej görs, på 150kr.

Hoppas att vi ses där!

wysiwyg_image