Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Inspirationskväll med Christina Engelen

  Häng med på en inspirationsföreläsning om aktier, fonder och investeringsstrategi med
  Christina Engelen!

  wysiwyg_image

   

  Har du koll på din investeringsstrategi? Tycker du det är svårt att veta när man ska köpa respektive sälja aktier? Riskspridning, vad är det? Hur följer jag upp min portfölj? Vad behöver jag ha med i min egen strategi?

  Om det här är några av de frågor du har kring ditt egna aktiesparande så är vår strategikväll något för dig.

  Denna föreläsning lämpar sig för de som ännu inte riktigt kommit igång med investeringar och de som gärna vill veta mer om att skapa sig en egen investeringsstrategi, få lite pepp om aktier, gyllene regler och tips på hur man kan tänka kring riskspridning. Vad man bör t.ex. tänka på för att över tid kunna bygga upp en egen aktie- eller fondportfölj?

  Vår gästföreläsare är Christina Engelen. Hon har hållit på med aktier i drygt 20 år och är idag en efterfrågad föreläsare i ämnet. Hon håller också en hel del kurser och utbildningar i egen regi och i samarbete med flera utbildningsförbund.

  Christina har varit ordförande i Aktiespararnas lokalavdelning Västerås och hon har för drygt 9 år sedan skapat den första diskussionsgruppen för kvinnor som vill prata investeringar på sociala mötesplatsen Facebook. Nu har denna grupp 35000 kvinnliga medlemmar från hela Sverige i åldrarna 14 till 92 år.

   

  Varmt välkomna!

   

  Hälsningar ledningsgruppen Örebro