Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Inspirerande tjejdag med flera spännande föreläsare

  Aktiespararna och Unga Aktiesparare bjuder in till en eftermiddag för tjejer som vill lära sig mer om aktier och sparande. Lördagen den 9 februari träffas både nybörjare och erfarna inom aktier - ung som gammal - för att lära och inspireras av varandra.

  wysiwyg_image

  En av föreläsarna är Patricia Hjärtner, som är mer känd som Tradingmamman. Patricia jobbar som daytrader på heltid och hon håller även kurser och bloggar om aktier och sparande. I hennes föreläsning får vi höra tips och hur livet för en daytrader ser ut. 

  Cornelia Gustafzon är analytiker hos Aktiespararna och hon driver serien Fortune Talk där hon intervjuar några av världens rikaste personer för att sprida idéer och kunskap. 

  Tova Larsson är vice ordförande i Unga Aktiesparare Jönköping och pluggar till civilekonom. Tova kommer att hålla en kort utbildning om aktier och sparande på en grundläggande nivå för att alla ska kunna hänga med under dagen. 

  Vi bjuder på fika under eftermiddagen och lovar kunskap och inspiration. Det är gratis och öppet för alla, men du måste anmäla dig på länken här intill.

  Välkommen!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.