Bli medlem
Bli medlem

Du är här

INSTÄLLD! Aktiefåtöljen med Fredrik Skarp VD FM Mattsson

  Höstens sista avsnitt av Aktiefåtöljen närmar sig med stormsteg. I kvällens avsnitt får vi besök av FM Matsson och VD Fredrik Skarp.

  FM Mattsson Mora Group är en industrikoncern. Bolaget är specialiserade inom utveckling och tillverkning av vattenkranar och termostatblandare. Marknaden för bolagets produkter är främst koncentrerad till Norden, med internationell närvaro i Europa via egna försäljningsled. Försäljningen utgår ifrån flertalet varumärken där de mer kända inkluderar FM Mattsson, Damixa och Hotbath. Bolaget har sitt huvudkontor i Östnor.

  FM Mattsson bedriver även produktutveckling, inköp samt försäljning och marknadsföring av företrädesvis badrums-, köks- och trädgårdsarmaturer med tillhörande produkter och tjänster. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom jämte idka därmed förenlig verksamhet.

  Ta chansen att lyssna på Fredrik Skarp och hur han ser på bolagets vidareutveckling nationellt men också hur de ska ta mark internationellt. Kan familjeföretaget från Dalarna fortsätta att vara en utdelningsfavorit bland Aktiesparare?

  Datum: Onsdagen den 18 november
  Tid: 18.00
  Plats: Digitalt
  Anmälan: Senast måndagen 16 november kl. 18.00 

  Skicka in dina frågor till Fredrik här:  https://bit.ly/3lqAodO

  Du kommer att erhålla en länk till sändningen per mail dagen före sändning. Sändningen kommer att pågå i cirka en timme. 
  OBS! Du behöver ange en fungerande mailadress för att få tillgång till sändningslänken!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.