Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Inställt! Aktielunch med "Börssnack" följt av Kvällsföreläsning och workshop arrangerad av Vuxenskolan "Hållbar på jobbet- Bli klar och få rätt saker gjorda"den 2 september 2019.

  Aktielunch med "Börssnack" i lokalavd. inleder dagen. Därefter arrangerar Vuxenskolan en kostnadsfri föreläsning på temat " Få rätt saker gjorda och uppnå mål". Anmälan är obligatorisk och sker separat till respektive event, se nedan. Öppet för alla!

  Aktielunch med Lokalavdelningen och Kvällsföreläsning arrangerad av Studieförbundet Vuxenskolan i Boden.

  Anmälan till Aktielunchen är nu stängd, men vill du delta i föreläsningen sker anmälan separat till Vuxenskolan via deras hemsida, så länge lediga platser finns är anmälan öppen på deras hemsida.

   

  Vi samlas för lunch på en restaurang i centala Boden klockan 10.45. Lunchen inleds därefter klockan 11:00 och vi diskuterar aktiemarknaden. Förtäring beställes och betalas individuellt av deltagarna. Tänk på att hotellet är kontantfritt, kortbetalning krävs. Här anges kostnadsfritt på vår sida eftersom kvällens föreläsningen arrangerad av Vuxenskolan är gratis, men förtäring betalas av deltagarna om man besöker vårt lunch-arrangemang. Kostnaden för lunchen är preliminärt ca. 100 kronor per deltagare. Lokal kommer att meddelas anmälda deltagare.

  Ni som deltagit i Workshop med Ingemar Carlsson under juni-augusti eller är anmälda till  Grundkursen / TA- skolan under hösten är särskilt välkommen till detta aktiearrangemang. Detta är också tänkt som en uppföljande träff för er som tidigare deltagit i utbildningar och Workshops on-line och vill knyta kontakter med andra aktiesparare. Men eventet är vid detta tilllfälle öppet för alla intresserade, även icke medlemmar i Aktiespararna och ingår inte som en del av de Återträffar som planeras för medlemmar vilka är deltagare i utbildningar inom Teknisk analys hösten 2019.

  Anmälan till Aktielunchen är obligatorisk och sker till kagkonsult@telia.com senast 190801 klockan 18.00. Tidig anmälan på grund av planering och bokning av eventet. Ingen efteranmälan kan ske, anmälan stänger definitivt vid tidpunkt ovan, eller när eventet är fullbokat. Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller........ Ange i din anmälan kontaktuppgifter och att anmälan avser " Aktielunch Bodensia 2 september 2019".

  Nya medlemmar är speciellt välkomna till detta event. Vi kommer att presentera kommande aktiviteter och utbildningar i Aktiespararna Luleå / Boden vid mötet. Aktietävling  presenteras också under träffen med enkla tävlingsregler där alla kan delta, oavsett om du är nybörjare eller aktieproffs.

  Vi kommer också att diskutera de utbildningar/workshops inom Teknisk analys som presenteras under hösten 2019 och TA- skolan.

  Tidangivelsen ovan avser endast anmälan till Aktielunchen anordnad av lokalavdelningen och inte till föreläsningen arrangerad av Vuxenskolan, där gäller det som anges på studieförbundets hemsida.

  Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs. Vi samtalar informellt om aktiemarknaden och det aktuella läget på börsen under lunchen.

  Därefter kan man samma kväll från klockan 19.00 på hotell Bodensia besöka en kostnadsfri föreläsning och workshop arrangerad av Studieförbundet Vuxenskolan på temat effektivitet och välbefinnande, "Uppnå mål, få rätt saker gjorda och må bättre".

  Föreläsare är Anna Lundqvist med stor erfarenhet av ämnet, hon utbildar och coachar företag och organisationer, en närmare presentation finns på Vuxenskolans hemsida, under kvällen finns också hennes böcker till försäljning.

  Separat anmälan krävs för att delta i föreläsningen, detta sker via formulär på Studieförbundet Vuxenskolans hemsida. Anmälan till föreläsningen kan inte ske till lokalavdelningen. Program för kvällen och detaljer samt anmälningstid när det gäller föreläsningen hittar man också på studieförbudets hemsida. Vid frågor om föreläsningen och detaljer kring anmälan till densamma kontakta personal på Studieförbundet Vuxenskolan i Boden.

  Dessa arrangemang kan snabbt bli fullbokade hos Studieförbundet Vuxenskolan, boka redan nu om du är intresserad!

  Vill du enbart delta vid Aktielunchen i lokalavdelningen eller enbart under föreläsningen arrangerad av Vuxenskolan är det valfritt, då anmäler du dig endast till det event du önskar delta i, men glöm inte att separat anmälan krävs både till lunchen och till föreläsning hos studieförbundet inom utsatt tid om du vill delta.

  Här anger vi endast sista dag för anmälan till Aktielunchen, anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan stänger när arrangemanget hos dem är fullbokat.

  Föreläsningen arrangeras inte av lokalavdelningen utan vi marknadsför denna då vi samarbeter med  Studieförbundet Vuxenskolan.

  Troligen är ledningsgruppen i Bodenavdelningen förhindrade att delta i föreläsningen denna kväll då vi har andra arrangerade event för aktiesparare, men vid denna föreläsning deltar alla intresserade, inte bara aktiesparare.

  Öppet för alla!

  Lokalavdelningen Boden har Studieförbundet Vuxenskolan som samarbetspartner.

   Välkomna hälsar Lokalavdelningen Aktiespararna Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.