Bli medlem
Bli medlem

Du är här

INSTÄLLT - Aktieträffen med Atrium Ljungberg och Simplicity ställs in pga Coronaviruset9

  Aktieträffen med fastighetsbolaget Atrium Ljungberg och fondbolaget Simplicity Fonder STÄLLS IN !

  .

  wysiwyg_image

  Atrium Ljungberg

  Givetvis är husen grunden i vår verksamhet, men i själva verket är vi mer intresserade av människorna som vistas där.

  Atrium Ljungberg äger, utvecklar och förvaltar fastigheter. Vi fokuserar på att utveckla attraktiva stadsmiljöer med ett blandat innehåll såsom kontor, handel, boende, service, kultur och utbildning. Det är så vi skapar stadsdelar där människor väljer att vara, idag och i morgon. Vi finns där Sverige växer; Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

  Vår vision - Alla vill leva i vår stad - leder oss på rätt väg. Vår stad är en plats där allt man behöver och önskar sig ligger vägg i vägg. Här möts en mängd verksamheter som skapar spännande stadsmiljöer där alla människor väljer att vara. Här kan man arbeta, shoppa, göra affärer, bo, studera, umgås och underhållas - allt som ingår i livet. Våra platser har en själ och här ska alla trivas. Där människor väljer att leva - där lever också staden.

  Atrium Ljungberg presenteras av Martin Lindqvist - CFO

   

  wysiwyg_image

  Simplicity Fonder

  "Simplicity med huvudkontoret i Varberg startade 2002 sin första fond, Simplicity Norden, som glädjande tillhör de allra främsta i sin kategori. Sedan starten har fondbolaget vuxit och förvaltar i dagsläget cirka 26 miljarder kronor fördelat på fem aktiefonder med olika geografisk inriktning samt tre räntefonder med olika riskexponering och geografisk fördelning. Målet för samtliga fonder är att skapa högre avkastning till lägre risk.

  Simplicity har som filosofi att investera i hållbara och välskötta bolag, vilket de anser vara en av de viktigaste förutsättningarna för att skapa hög riskjusterad avkastning åt kunderna. En av de viktigaste faktorerna i det avseendet är att företagen bedriver sin verksamhet på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Lite förenklat kan man säga att Simplicity vill skapa värden utan att förstöra världen. 

  Simplicity erbjuder fem aktieportföljer som kännetecknas av riskmedvetenhet och fokus på långsiktig riskjusterad avkastning. Simplicity söker de främsta aktierna och kvalitetsbolagen baserat på lönsamhet, värdering, risk och positiv utveckling. Förvaltarna förhåller sitt fokus till enbart fakta och mätbara faktorer utan egna framtidsprognoser och där deras uppmärksamhet är riktad mot bolagens prestationer snarare än på den makroekonomiska utvecklingen. 

  Redan 2006 lanserades den korta och trygga räntefonden Simplicity Likviditet som ett alternativ till banksparande, dessutom till en av marknadens lägsta avgifter. Sedan dess har ränteförvaltningen utvecklats genom att även förvalta företagsobligationer i en nordisk och en global portfölj. Alla tre ränteportföljer tillhör de allra främsta på den svenska marknaden för investerare som söker en avkastning till en lägre risk"

  Simplicity Fonder presenteras av Tommy Taponen - Marknad och kundrelationer

   

   

  Aktiespararna Trollhättan

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.