Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Inställt! Fondkvällen sänds inte live detta datum! Stora Fondkvällen live on-line och Återträff med Aktielunch på temat ”Fondsparande på olika sätt” den 29 augusti 2019.

  Delta i Fondkvällen 29 augusti live från din egen dator. Återträff med Aktielunch 7 september, diskussioner om sparande och fonder. Obligatorisk anmälan till lunchen senast 190809 via formuläret på denna sida. Kostnader för lunchen betalas individuellt.

  Observera att detta event är inställt Fondkvällen sänds inte live denna gång. De som anmält intresse att delta är informerade.

  Fondkvällen on-line via webben och Aktielunch med lokalavdelningen.

  Följ Fondkvällen, (som denna kväll äger rum i Göteborg), live från din egen dator och lyssna till en rad intressanta fondbolag. Att delta i Aktiespararnas Fondkvällar är ett utmärkt sätt att lära sig mer om fondsparande och lyssna till fondbolagens bedömning av och syn på olika marknader och branscher. 

  Detta arrangemang från Aktiespararna kan du enkelt ta del av, se hemsidan www.aktiespararna.se och sök under Aktiviteter, Centrala event och Evenemang / kalendarium 2019. Se även livesändningar på hemsidan under dagen.

  Program och information kring detaljer gällande live-sändningen kommer att publiceras på Aktiespararnas hemsida inom kort.

  Att delta i detta event live från din egen dator kräver ingen anmälan och är naturligtvis kostnadsfritt. Kostnad som anges på denna sida är preliminär och avser förtäring under lunchen som beställes och betalas individuellt.

  Aktielunch startar klockan 11:00. Lokal kommer att meddelas efter anmälningstidens utgång. Restaurang i centrala Boden kommer att bokas för lunchen. Anmälan till Aktielunchen är obligatorisk senast 190809 klockan 18.00. Ingen efteranmälan kan ske. Vid få anmälda kan detta arrangemang komma att ställas in, endast anmälda informeras om detta. 

  Ange dina kontaktuppgifter i anmälan så att vi kan återkomma till dig gällande detaljer.

  Under Aktielunchen samtalar vi om sparande och fonder. Fördelar och nackdelar med fondsparande? Hur ska man välja fonder? Diskussioner kring de fondbolag som kommer att presenterats Fondkvällen.

  Vi samtalar också om Aktieinvest under lunchen och hur man på ett enkelt sätt kan bygga upp en aktieportfölj genom att spara mindre belopp varje månad, lika enkelt som fondsparande.

   

  Öppet för alla!

  Välkomna!

  Lokalavdelningen i Boden.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.