Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Intresseanmälan. Aktielunch. Diskussionsforum kring utbildning lokalt och "Börssnack" med Aktietävling.

  VIP- event. Aktielunch och fika för medlemmar i lokalavdelningen. Diskussionsforum kring utbildnings-satsningar lokalt i Norrbotten. Vilka utbildningar önskar du att vi anordnar under 2020? Kostnad är preliminär och avser förtäring. Obligatorisk anmälan.

  Medlemsträff - VIP-event 

  Vill du som medlem påverka utbudet av utbildningar, studiecirklar och kurser i lokalavdelningen Boden och Norrbotten 2020? Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med datum för en träff.

  Träffa Aktievänner och ge dina synpunkter på vilka utbildningar och kurser du skulle önska arrangerade lokalt i länet som Aktiesparare under det kommande året!

  Om ett antal medlemmar önskar en viss utbildning, försöker vi ordna detta, därför vill vi gärna ta del av de önskemål som finns lokalt. Vi kommer också att samverka med andra lokalavdelningar för att försöka tillmötesgå de önskningar som finns gällande arrangemang och utbildningar.

  Ange "Aktielunch- utbildning februari 2020" och kontaktuppgifter i din anmälan. Intresseanmälan senast 200216 klockan 18:00 till mail kagkonsult@telia.com 

  Anmälda informeras om lokal och detaljer efter anmälningstidens utgång. Aktielunchen kommer preliminärt att äga rum under april månad på restaurang i centrala Boden. Tidpunkt kommer troligen att vara klockan 11.00-13.00. Begränsat antal platser. Ingen efteranmälan. Tidig anmälan på grund av bokning. Vid få anmälda kan detta event komma att ställas in, endast anmälda informeras om detta.

  Kostnad som anges på denna sida är preliminär och avser inköp av förtäring och dryck som beställes och betalas individuellt vid träffen.

  Träffa andra aktiesparare och diskutera läget på börsen och ge synpunkter på vilka aktiviteter du vill se anordnade lokalt i länet under åren 2020/2021.

  Ta chansen att påverka utbudet av utbildningar för Aktiesparare i Norrbotten! Kan du inte delta vid detta tillfälle? Skicka dina synpunkter via mail-adressen ovan.

  Vi diskuterar självklart också läget på börsen under vår träff. Aktietävling presenteras, enkla tävlingsregler där alla kan delta.

  Tidangivelse på denna sida avser endast sista datum för intresseanmälan, vi återkommer gällande detaljer, datum och exakta tider för Aktielunchen under våren 2020.

  Benny Enbuske ansvarar för denna träff.

  Välkomna!

   

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.