Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Intresseanmälan! Nya webb- kurser i Teknisk analys och Workshops med välkände aktieanalytikern Ingemar Carlsson kommer att starta våren 2020. Återträffar lokalt.

  Exakt tidpunkt och program för kurserna samt detaljer är ännu inte bestämda. Men Grundkursen inleds under januari månad. Därefter följer ytterligare ett antal Fortsättnings- och Fördjupningskurser, med avslutning i juni månad våren 2020. Öppet för alla!

  Det är nu klart att våren 2020 startar ett nytt utbildningsprogram on-line i Teknisk analys och en serie Workshops med analytikern Ingemar Carlsson.

  Detta kan vara sista chansen att delta, efter våren 2020 kan det bli ett uppbehåll när det gäller dessa on-line utbildningar så passa på om du är intresserad av att lära dig mer om Tekniska analys!

  Skicka en intresseanmälan till kagkonsult@telia.com senast 191027 så sänder vi information till dig via mail. Ange kontaktuppgifter och  uppge "Intresseanmälan utbildning Teknisk analys med Ingemar Carlsson våren 2020" i ditt mail.

  Ingemar Carlsson är Sveriges mest välkända profil när det gäller Teknisk analys, och sedan många år skribent i tidningen Privata Affärer och Placeringsguiden.

  Information om detaljer, kursprogram, och kostnader etc. kommer att publiceras på lokalavdelningen Bodens hemsida i slutet av 2019, med adress www.aktiespararna.se/boden 

  Man kan också läsa mer om utbildningarna på hemsidan för Ingemar Carlsson företag, Tendens i Sverige AB, med adress www.tendens.se

  Vid frågor kan intresserade även kontakta kursgivaren Ingemar Carlsson via mail info@tendens.se

  Anmälan är obligatorisk före kursstart och sker till kursarrangören, inte till lokalavdelningen Boden.

  Ingemar Carlsson kommmer också att besöka lokalavdelningen i Boden personligen den 21 april 2020, och ge sin syn på ekonomins utveckling och aktiemarknaden, både i Sverige och globalt.

  Alla som lämnat intresseanmälan att delta i utbildningarna kommer att bjudas in till detta event.

  Utbildningarna on-line är öppna för alla, liksom den kommande föreläsningen med Ingemar Carlsson.

  Webb-kurserna har samtliga en kursavgift  för deltagarna, medan föreläsningen, som är öppen för alla intresserade, och arrangeras lokalt i Boden är helt gratis.

  Återträffar för deltagare i webbutbildningen kommer att anordnas kostnadsfritt och erbjudas exklusivt endast för medlemmar i lokalavdelningen Boden.

  Kostnadsfritt som anges på denna sida avser alltså föreläsning och återträffar som arrangeras lokalt, inte utbildningarna on-line, de senare har en deltagaravgift som betalas till kursarrangören enligt kommande anvisningar när utbildningarna annonseras.

  Allt kommer att presenteras på hemsidan www.aktiespararna.se/boden så snart detaljer är klara.

  Tidangivelse på denna sida avser intresseanmälan för utskick av infomation.

  Har du ännu inte blivit medlem i föreningen Aktiespararna, kan du enkelt teckna ett medlemskap via hemsidan, och delta i lokala event som Återträffar, läs mer på www.aktiespararna.se

  Det kostar endast från 49 kronor per månad och ger en rad rabatter och värdefulla förmåner.

   

  Ledningsgruppen i Boden önskar ett lärorikt 2020 till alla medlemmar!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.