Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Intresseanmälan till kommande utbildning i Styrelsearbete våren 2018.

  Studieförbundet Vuxenskolan kommer att arrangera en utbildning i Styrelsearbete våren 2018. Medlemmar har visat intresse varför vi publicerar denna möjlighet till intresseanmälan via vår hemsida. Vi återkommer med information till anmälda.
  Välkomna.

  Tidpunkt för utbildningen är ännu inte fastslagen, planering pågår. Lämna in en intresseanmälan mellan den 5 december 2017 och senast den 15 december 2017 via hemsidan. Inga förkunskaper krävs. Intresseanmälan är inte bindande.

  Ange kontaktuppgifter i anmälan. Kursansvarig är Studieförbundet Vuxenskolan och deras personal. Kontakta studieförbundet vid frågor.

  Vi återkommer till intresserade med information kring utbildningen och övriga detaljer under våren.

  Arrangör av den kommande utbildning är vår samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan i Boden, intresseanmälningar kommer att vidarebefodras till kursansvarig.

  OBS! Datum som anges på denna sida avser endast tiden för intresseanmälan och inte tidpunkter då utbildningen äger rum.

  Endast intresseanmälan genom formulär på hemsidan är möjligt. Vi hoppas ha möjlighet att delta i utbildningen med en grupp medlemmar från Aktiespararnas lokalavdelning, därför samlar vi in intresseanmälan redan nu.

  Antalet platser är begränsat, men det krävs också ett visst antal anmälda för att utbildningen skall vara möjlig att genomföra.

  Vilka som kan beredas plats under utbildningen bedömmes slutligt av Studieförbundet Vuxenskolan.

  Alla är välkomna.

  I samverkan med Studieförbundet Vuxensskolan.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.