Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Intresseanmälan. VIP-Aktielunch och Återträff exklusivt för medlemmar och deltagare i "TA on-line" ht 2019/vt 2020.

  Exklusivt för medlemmar/ deltagare i webb-kurser inom TA ht 2019 / vt 2020. Aktielunch och "Börssnack". Anmälan skickas senast 191201, ange "Återträff VIP-lunch kurser TA ht-19-/vt-20" och kontaktuppgifter till mail kagkonsult@telia.com. Aktietävling.

  Återträff efter TA-utbildning webbkurs. OBS! Förlängd anmälningstid till 1 december.

  Arrangemanget är öppet enbart för medlemmar i Aktiespararna inom Bodenavdelningen som deltar i kurser inom Teknisk analys on-line under hösten 2019 eller våren 2020. Tidangivelse på denna sida avser endast sista dag för intresseanmälan. Vi återkommer till samtliga anmälda med besked om tid och plats för lunchen. Preliminärt äger den rum under början/ mitten av januari månad 2020. Kostnadsfritt för deltagarna. Aktietävling kommer att anordnas.

  Anmälan är obligatorisk och kan ske endast till mail-adress kagkonsult@telia.com senast 191201 klockan 18.00. Ange fullständiga kontaktuppgifter i din intresseanmälan. Efteranmälan kan inte ske. Begränsat antal platser. Lokalavdelningen bjuder på lunch vid Återträff. Önskar man inte lunch bjuder vi på fika under mötet.

  Eventet har begränsat antal platser och först till kvarn tillämpas............. 

  Anmälan stänger när vi inte kan ta emot fler anmälda till restaurangen.

  Det krävs ett visst antal anmälda för att detta event skall genomföras, vi kommer att återkoppla till anmälda enbart.

  Lokal är ännu inte bestämd, vi återkommer till anmälda i december månad med information kring detta. Restaurang i centrala Boden kommer att bokas för Återträffen. 

  Du kan läsa mer om utbildningar inom Teknisk analys på vår hemsida.

  Har du deltagit eller planerar delta i utbildningen, men ännu inte tecknat ett medlemskap i föreningen? Du kan enkelt bli medlem på nätet, och ta del av alla medlemsförmåner inom Aktiespararna, se hemsidan www.aktiespararna.se för information.

  Visste du att ett medlemskap i Aktiespararna bara kostar från 49 kronor per månad och att föreningens arrangemang ofta är helt kostnadsfria för medlemmarna?

  Välkomna på våra träffar i Boden!

   Hälsar Bodens lokalavdelning Aktiespararna.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.