Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Intresserad av Teknisk analys? Tips! Webbkurs startar januari 2018! Avslutning med Aktiecafe.

  Ni som efterfrågat utbildning i Tekniska analys. Möjlighet finns att delta i en webbutbildning kvällstid under januari 2018.
  Föreläsare är legendariske Ingemar Carlsson. Aktiecafe avslutar utbildningen. Obligatorisk anmälan, se nedan för detaljer.

  Vi presenterar detta som en service till medlemmar som efterfrågat utbildning inom Teknisk analys under våren 2018. Föreläsaren Ingemar Carlsson är mycket namnkunnig inom ämnet, och har besökt lokalavdelningen Boden vid flera tillfällen.

  Detta är inte en utbildning av Aktiepararna, utan vi presenterar detta som en service till våra lokala medlemmar som önskat information kring möjlighet att delta i en webbutbildning inom Teknisk analys.

  Anmälan är obligatorisk och sker via formulär på tidningen Privata affärers hemsida. Där presenteras detaljer kring utbildningens innehåll, och lediga platser som finns till förfogande, samt kostnader för deltagande.

  TA- skolan presenteras under fliken PA- klubben.

  Utbildningen inleds 9e januari 2018 och pågår vid totalt fyra tillfällen under de följande veckorna.

  Inga speciella förkunskaper är nödvändiga. Dock måste man naturligtvis ha tillgång till egen dator för uppkoppling vid kurstillfällena.

  Deltagande sker individuellt vid varje kurstillfälle. Möjlighet finns också att ställa frågor och chatta med föreläsaren.

  Inga frågor eller anmälan kan ställas till lokalavdelningen, vi presenterar endast detta på önskemål av ett antal medlemmar i lokalavdelningen.

  Kostnader för utbildningen och antal lediga platser kan inte anges på denna sida, vi hänvisar till arrangören. Vår angivelse sker endast av datatekniska skäl.

  Däremot kommer lokalavdelningen att anordna ett Aktiecafe, där man efter avslutad utbildning kan diskutera kursen och dess innehåll.

  Anmälan till detta Aktiecafe är obligatoriskt och kan ske till mail kagkonsult@telia.com och på hemsidan senast 12 januari 2018.

  Se separat annonsering denna sida när det gäller Aktiecafe som äger rum 25 februari 2018.

   

  Lokalavdelningen önskar ett Gott nytt 2018 till alla!!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.