Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Intrum och Mips

  Louise Bergström, Head of Investor Relations presenterar Intrum. Mips presenteras av CFO Max Strandwitz.

  wysiwyg_image

  Intrum är marknadsledare inom kredithantering i Europa. Företaget hjälper företag att lyckas genom att ta hand om deras kunder och på ett omtänksamt sätt hjälpa människor att betala. Med lite över 8 000 medarbetare och med närvaro i 25 länder hjälper bolaget sina uppdragsgivare med allt från kreditoptimering, betalningstjänster och inkasso till fakturaköp och betalningslösningar för e-handelsföretag. Intrum leder vägen till en sund ekonomi där betalningsflöden fungerar och människor blir skuldfria. 2017 hade Intrum en nettoomsättning om 12,2 miljarder kronor. Intrums aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan juni 2002.  För ytterligare information, vänligen besök www.intrum.com.

   

  wysiwyg_image

  MIPS är specialiserat på hjälmbaserad säkerhet och skydd av hjärnan och är världsledande inom detta område. Utifrån en ingrediensvarumärkesmodell (eng. ingredient brand model) säljs MIPS Brain Protection System (BPS) till den globala hjälmindustrin. Lösningen, vilken är patenterad på samtliga relevanta marknader, grundar sig på mer än 20 års forskning och utveckling tillsammans med Kungliga Tekniska Högskolan samt Karolinska Institutet i Stockholm.

  MIPS BPS är utformat för att addera ett skydd i hjälmen mot rotationsrörelser. Rotationsrörelser är en kombination av rotationsenergi (vinkelhastighet) och rotationskrafter (från vinkelacceleration). Denna rotationsrörelse resulterar i skjuvning och/eller töjning av vävnaden i hjärnan, vilket påverkar hjärnan och ökar risken för hjärnskador vid islag. Aktiekursen har mer än fördubblats sedan i maj förra året.

  Lättare förtäring serveras i pausen.

  Utlottning av fina priser.

  Missa inte detta tillfälle.

  Varmt välkomna !

   

  Anmälan på formuläret nedan/ till höger eller till tel. 08-717 88 67. Vänligen glöm ej att avanmäla om Du får förhinder.

  Ni kan även anmäla er via vårt Facebook event

  Besök även vår Facebook sida och följ oss där genom att gilla sidan. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.