Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Investera i framtidens teknik!

Core Ny Teknik är en aktiefond som investerar i teknik, hälsa och digitala varumärken. Det är en fond för dig som tror på innovation, småbolag och Norden.

Core Ny Teknik är en aktivt förvaltad fond med ca 40-60 innehav. Fonden riktar sig främst mot långsiktiga placerare. Huvudfokus är bolag med lönsamhet och starka kassaflöden. Fonden undviker förhoppningsbolag och biotechbolag. 30 procent av fonden får placeras globalt utanför Norden.

Fonden lämpar sig väl för de som tror att mjukvara, hälsa och digitala varumärken blir viktigare i framtiden. I fondens investeringsbeslut beaktas hållbarhet där vi tror på teknisk innovation, god dialog, inflytande för att påverka bolag i rätt riktning mot hållbart värdeskapande. Fonden förvaltas av de prisbelönta förvaltarna Erik Sprinchorn & Carl Armfelt. 

På besök kommer TIN Fonders VD Tomas Lundmark och Julia Holmsäter, ansvarig för distrubition och investerrarelationer. Utöver presentation av fonden och deras strategi har de även lovat på att bjuda på ett par aktiecase samt diskussionspunkten: Hur förvaltar man en småbolagsportfölj med fokus på tillväxt & innovation? I vanlig ordning bjuds det på fika till våra medlemmar! Även icke-medlemmar är välkomna på denna träff.

Varmt välkomna till Sveriges absolut hetaste fondteam!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.