Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Investera som proffsen 23 september med Günther Mårder-Investerarmötet-Live!

  Vi fortsätter hösten med våra digitala livesända föreläsningar kring börs & sparande, vilket vi bjuder in professionella investerare.

  Den här gången har vi bjudit in Günther Mårder, VD för Företagarna och tidigare VD för Aktiespararna, samt sparekonom på nätmäklaren Nordnet. Vi kommer diskutera börs & sparande tillsammans för bättre aktieaffärer under seminarietemat "Investera som Proffsen". Sist Günther Mårder gästade oss var 2015 som sparekonom på Nordnet. Günther Mårder redovisade då sin syn på Stefan Ingves och Riksbankens beslut om negativ ränta. Då var börsen på all time high med låg arbetslöshet och nu ett drygt år efter pandemins utbrott, så är börsen på all time high och med hög arbetslöshet. Vad tror han om börsen framöver och hur skall det sluta? Vinn ett års medlemskap i Aktiespararna! Var också med om att tävla om ett års medlemskap i Aktiespararna. Tävlingen pågår 17.30-18.00. Tidigast förslag som prickat rätt vinner. Information om tävlingen startar 17.20.

  Vi har även bjudit in ett intressant bolag som är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

  Modus Therapeutics Holding AB (publ)

  Modus Therapeutics är ett svenskt bioteknikföretag som utvecklar sevuparin för svåra sjukdomar med stora kvarvarande medicinska behov. Företagets fokus är att utveckla sevuparin för patienter med sepsis / septisk chock, ett allvarligt och ofta dödligt tillstånd.

  Vid sepsis/septisk chock övergår en bakterieinfektion till allvarlig okontrollerad systemisk inflammation, med risk för skada av blodkärlen vilket i sin tur kan leda till förlust av vitala funktioner och till slut viktiga organ.

  Modus största ägare utgörs av Karolinska Development (Nasdaq Stockholm: KDEV), KDev Investments AB, (samägt av Karolinska Development AB och Rosetta Capital) och John Öhd. Bolaget är sedan Juli 2021 noterat på Nasdaq First North Growth Market.

  För mer information

  Presenteras av John Öhd, CEO

   

  Programmet kan komma att uppdateras, då vi inväntar svar från föreläsare.

  Med anledning av Covid-19 kommer vi inte ha ett offentligt seminarium, utan seminariet kommer websändas.

  OBS! Vi skickar en länk via e-post till de anmälda ett par timmar innan. Vänligen kontrollera om du fått mailet i skräpposten eller om du har blockerat dina mail för inkommande post. 

  Seminariet är kostnadsfritt även för icke medlemmar i Aktiespararna.