Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Investerarmötet-Live 23 maj "Investera som Proffsen"

  Vi fortsätter med våra investeringsmöten "Investera som Proffsen" med inbjudna aktieproffs som skall inspirera till investeringar och sparande.

  Välkommen till vårt online-seminarium måndagen 23 maj från kl.17.30 med aktieanalytikern Anders Haglund! Vart är börsen på väg? Är det läge att köpa? Anders Haglund gästar oss igen med en övergripande analys. Vi bjöd in honom 10 maj i samband med ett fysiskt möte vid Odenplan i Stockholm. Då vi inte filmade seminariet, så har vi fått önskemål från ett flertal anmälda som inte kunde närvara fysiskt om att vi skall köra ett digitalt möte. Så vi kör ett digitalt investeringsmöte 23 maj kl. 17.30.

  Med anledning av det sura börshumöret kommer vi titta på bolag som vi också ser möjlighet i kortsiktigt, d.v.s. kortsiktig trading i utvalda aktier i diskussion med Anders Haglund. Seminariet innehåller också en övergripande analys av börsläget. Vår "ständige" analytiker Anders Haglund kommer göra en övergripande analys av börsläget med hjälp av teknisk analys, vilket han som vanligt går igenom aktuella index som S&P 500, Nasdaq, Dow Jones, OMXS30, Dollar/SEK, råvaror, samt bolag som han har analyserat och finner intressanta, oftast noterade på Stockholmsbörsen Large, Mid och Small Cap.

  Vi inväntar svar från föreläsare, så programmet kan komma att uppdateras.

  OBS! Vi skickar en länk via e-post till de anmälda ett par timmar innan. Vänligen kontrollera om du fått mailet i skräpposten eller om du har blockerat dina mail för inkommande post. 

  Seminariet är kostnadsfritt även för icke medlemmar i Aktiespararna.