Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Investerarmötet-Live 25 november "Investera som Proffsen" med Spiltan och VD PH Börjesson!

  Vi fortsätter med våra digitala livesända föreläsningar kring börs & sparande, vilket vi bjuder in professionella investerare.

  Här kommer videolänk till seminariet: Investerarmötet-Live I samband med att Investment AB Spiltan (publ) har noterats på Nordic Growth Markets nya handelssegment NGM PepMarket, så har vi ännu en gång bjudit in VD´n Per Håkan Börjesson för att bevittna om vad noteringen innebär. Vi har även bjudit in två bolag varav ett är ett fintech-bolag och det andra bolaget är ett kliniskt läkemedelsbolag.

  Neovici AB

  Neovici Welcomes Enterprises to a Data-driven World! Neovici erbjuder en AI-plattform för hantering av stora volymer av finansiella transaktionsflöden. Jämfört med traditionella lösningar erbjuder Neovici en väsentligt högre grad av automation, dessutom i realtid. Neovici hanterar årsvis transaktioner till ett sammanlagt värde av 100 miljarder SEK. Förutom att växa i affärerna med befintliga kunder, är man även i långt gångna förhandlingar med ett flertal större internationella bolag.

  För mer information

  Presenteras av Jan Berggren, CEO

  Stayble Therapeutics AB (publ)
  Stayble är ett kliniskt läkemedelsbolag som utvecklar injektionsbehandlingen STA363 mot kronisk diskrelaterad ryggsmärta. Behandlingen riktar sig till patienter som inte blir hjälpta av sjukgymnastik och smärtstillande preparat. Injektionen ges vid ett tillfälle och effekten beräknas kvarstå hela livet och kräva minimal rehabilitering. Bolaget har nu fokus på den fortsatta kliniska utvecklingen och genomför just nu en klinisk fas 2b-studie. Staybles vision är att utveckla STA363 som ny standardbehandling för patienter som lider av kronisk diskrelaterad ryggsmärta

  För mer information

  Presenteras av Andreas Gerward, CEO

  Per Håkan Börjesson, VD Investment AB Spiltan (publ)

  Första handelsdag för Spiltanaktien på NGM PepMarket var den 26 oktober 2021. Då Spiltan i dagsläget har gott om likvida medel och inte har behov av kapital har ingen nyemission skett i samband med noteringen. Noteringen ska i stället ses som ett sätt att öka tillgängligheten på Spiltanaktien. På Spiltan har de alltid sett sina aktieägare som partners och de välkomnar alla gamla och nya aktieägare att fortsätta äga och investera i Spiltanaktien.

  Om NGM PepMarket
  NGM PepMarket är ett handelssegment med handel koncentrerad till en dag i veckan och är ett samarbete mellan Nordic Growth Market (NGM) och Pepins. Listnings- och informationskraven på NGM PepMarket är samma som på NGM Nordic SME.

  Vid lanseringen av NGM PepMarket den 26 oktober blev Investment AB Spiltan det första bolaget att handlas på det nya innovativa handelssegmentet. Spiltanaktien kommer numera att kunna ägas via ISK och handlas via NGM:s medlemmar som nätmäklare och banker. Veckovis handel gör det även möjligt för alla att hinna ta del av information kring bolaget inför varje handelstillfälle.

  Om aktien:
  Handelsplats: NGM PepMarket 
  ISIN-kod: SE0013382546       
  Kortnamn: SPLTN

   

  Programmet kan komma att uppdateras, då vi inväntar svar från föreläsare.

  Trots lättade restriktioner så har vi inte ett offentligt seminarium än, utan seminariet kommer websändas.

  OBS! Vi skickar en länk via e-post till de anmälda ett par timmar innan. Vänligen kontrollera om du fått mailet i skräpposten eller om du har blockerat dina mail för inkommande post. 

  Seminariet är kostnadsfritt även för icke medlemmar i Aktiespararna.