Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Investeringstips med Market Makers, Börsdata och Kvalitétsaktiepodden OBS tiden 18:00

  Market Makers med Fabian Franzén och Niklas Aldén
  Börsdata hur hittar man fundamentalt starka aktier
  Kvalitétsaktiepodden med Ola och Claes

  Market Makers är en investeringspodcast fullmatad med bolagsanalyser, trendspaningar och spännande gäster.

  De som gör Market Makers är:

  Fabian Franzén:

  Inbillar sig gärna att han är värdeinvesterare trots att portföljen konstant är fylld med tillväxtbolag. Utbildad civilingenjör och nationalekonom vid Linköpings universitet. 

  Niklas Aldén:

  Entreprenör ut i fingerspetsarna, har tidigare drivit bolag inom bl.a. mediaproduktion och e-handel. Idag arbetar Niklas som konsult. Gillar techbolag som uppfyller Peter Lynchs idé om GARP – Growth At a Reasonable Price.

  Att bli en duktigt investerare handlar dels om att ha rätt verktyg men lika mycket om att lära sig att förstå vad informationen säger om ett bolag.  Börsdata kommer hjälpa dig på denna resan genom att ge dig tillgång till mycket data om bolagen och flera avancerade verktyg för att analysera och förstå denna information.

   

    Kvalitétsaktiepodden: Ola och Claes som tillsammans gör denna podd jobbar dagligen med fundamental analys och värdeinvestering. Ola framgångsrikt på heltid sedan 2003 och Claes stapplande på deltid sedan 2017. Med podden vill vi vara en motpol till synen på aktier som lottsedlar eller bolagsnamn med tillhörande kurser på börssidor och hos olika nätmäklare. För oss är en aktie en andel i ett bolag. Dina investeringsbeslut ska baseras på den kunskap du har eller kan få om bolaget utifrån bolagets verksamhet, ledning och ekonomiska resultat.

   

    Sista anmälningsdag söndag den 14/4